Shine

Kendall Jenner kiakadt, amiért pattanásai miatt cikizték

Tinikora óta küzd az aknékkal és pattanásokkal a Jenner lány és bár ő a legnépszerűbb, legjobban fizetett modell, bizony okoztak némi önbizalomhiányt

Tinikora óta küzd az aknékkal a Jenner lány és bár ő a legnépszerűbb, legjobban fizetett modell, bizony még neki is okoztak önbizalomhiányt a bőrproblémák.

Több fórumon is beszélt már a témáról, a minap megrendezett Golden Globe-gála kapcsán azonban a trollok ismét rászálltak és nem győzték ócsárolni a róla készült képeket. Ugyanis hiába az álomszép Giambattista Valli estélyi, a tökéletes smink és frizura, nem terelték el a figyelmet a bőrhibákról.

Fotó: Getty Images

Kendall persze frappáns rövidséggel reagált az őt ócsároló posztokra, egyúttal sorstársainak is üzent: “sose hagyd, hogy egy ilyen sz*rság megállítson!”

Honlapján 2015-ben is írt már róla, mennyire kellemetlenek számára az aknék és az utánuk maradt apró hegek: “Nagyon pattanásos volt az arcom mikor fiatalabb voltam, ez pedig teljesen lerombolta az önbecsülésemet – még csak nem is nagyon néztem az emberekre, mikor hozzájuk beszéltem. Kitaszítottnak éreztem magamat; amikor beszéltem, rendszerint eltakartam arcomat a kezemmel […] Még azután is, hogy javulni kezdett a helyzet, el kellett telnie egy kis időnek, hogy kibéküljek bőröm állapotával és visszaszerezzem magabiztosságomat. Megértettem, hogy ez van, akinek az élete része, de nem olyan, ami meghatározná, ki is vagy.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top