Shine

Kockázatos szandáldivat jön nyárra

Ha az áttetsző szandál széles körben elterjed, nem ússzuk meg az esztétikai környezetszennyezést.

A világ egyik vzető trendszettere, Bella Hadid már most, januárban ilyenben mászkál, de az Instagramon is egyre gyakrabban tűnnek fel az átlátszó szandálok. Mindebből pedig levonhatjuk azt a messzemenő következtetést, hogy az idei tavaszi-nyári szezon egyik “kötelező” cipőtrendjével állunk szemben.

Bella Hadid Updates (@bellatoday) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2018, időpont: 8:50 (PST időzóna szerint)

Az átlátszó pántokkal és sarokkal rendelkező szandálok kétségtelen előnye, hogy bármilyen színű öltözékhez passzolnak. Viszont ennél sokkal nagyobb hátrány, hogy csak és kizárólag formás és tökéletesen ápolt lábfejen mutatnak jól. Az áttetsző pántok alá szuszakolt bőrkeményedések, elszíneződések, bütykök és tyúkszemek istenigazán gyomorforgató látványt tudnak nyújtani. És akkor még nem is beszéltünk az ilyen típusú lábbelik olcsó, rossz minőságű PVC-ből készülő változatairól és az azokban verejtékező lábfejekről…

SIMONE ?? (@simoneshoes_ec) által megosztott bejegyzés, Dec 14., 2017, időpont: 8:55 (PST időzóna szerint)

Vagyis semmiképp sem mondhatjuk, hogy ez lesz az előttünk álló szezon legpraktikusabb cipődivatja, annál inkább a legkockázatosabb. Akiknek viszont így sem ment el tőle a kedvük, azoknak itt van néhány valóban sikkes darab:

Megnézem
Összes kép (6)

popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top