Shine

Az alvás szépít, pláne lapozható párnán

Csipkerózsikáknak a beszerzése kötelező.

Vannak a trükkök, hogyan lehet alvás közben szépülni: felkenünk egy tucat kozmetikumot, relaxáló dallamokra alszunk el és persze szigorúan háton fekszünk, hogy még véletlenül se ráncosodjon a bőrünk.

Nos, méretes listánkat most egy újabb gyöngyszemmel bővíthetjük, ha maximális fordulaton szeretnénk pörgetni szépülési vágyainkat az éj leple alatt. Megjelent ugyanis a lapozható a párnahuzat.

Déjá lapozható párnahuzat (Fotó: getdeja.com)

A Déjá névre hallgató spéci párnahuzat gyártója 11 ezer forintnak megfelelő dollárért árulja portékáját, lényege azonban olyannyirra egyszerű, hogy a mezei hobbivarrók is kisujjból kirázzák.

Lényege ugyanis nem más, minthogy a párnahuzat egyik szélére további hét rétegnyi vásznat rögzítenek, amelyekből minden este egyet hátrahajthatunk, így teljesen tiszta, friss textilre hajthatjuk le fejünket.

Déjá lapozható párnahuzat használata (Fotó: getdeja.com)

A teremtő gondolat szerint a többnapos párnahuzaton bizony elszaporodhatnak a bacik, amik a naponként rárakodó pici izzadtsággal keveredve igazi komedó képző telepet alkotnak. Vagyis kiragyásodhatunk csupán attól, hogy hunyunk egyet az egy hetes ágyneműnkben.

Ezzel szemben ha a felső vászonréteget minden nap áthajtjuk, huzatolás nélkül juthatunk patyolattiszta párnahuzathoz, így garantált, hogy nem nő pattanás az arcunkra, mire felkel a nap. Már persze csak akkor, ha előtte jól letisztogattuk bőrünket, amit mint kiderült, a nők nagy része elég hanyag módon végez el.

Déjá lapozható párnahuzat – a rétegeket csinos kis masnikkal lehet rögzíteni a huzathoz (Fotó: getdeja.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top