Shine

Kim Kardashian rendesen mellényúlt új sminkkollekciójával

Április 5-én debütál Kim Kardashian legújabb sminkkollekciója, amelynek egyetlen értékelhető eleme a tíz színből álló szemfestékpaletta, de ebbe is belekötöttek.

A celebkirálynő sminkmesterét, Mario Dedivanovicot kérte fel alkotótársnak, a páros pedig az elmúlt napokban már telenyomta az Instagramot a promóval. Mario megosztásaiból például megtudhattuk, micsoda különleges dátumra esik a kollekció bemutatása: akkor lesz pontosan tíz esztendeje, hogy először sminkelte Kim Kardashiant, és mint tudjuk, mester és múzsája azóta is hűségesek egymáshoz.

A kollekcióba a szemfestékpaletta mellé inkább csak körítésként tettek hozzá egy új nude rúzst (Creme Lipstick) és két szájfényt (High Shine Lip Gloss), azok önmagukban semmi extrát nem tudnak más KKW Beauty ajakszínezőkhöz képest.

A paletta csupa erősen pigmentált színt rejt, a prímet pedig a pávakék korongocska viszi – és úgy tűnik, ez lesz a veszte is.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Fotó: instagram.com/harpersbazaararabia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top