Shine

Katalin hercegné tanácsokat adott Meghan Markle-nek

Meghan Markle néhány héten belül hercegné lesz, az erre való felkészítésében pedig Katalin is részt vesz.

Katalin hercegné divattanácsokkal látta el Meghan Markle-t.

„Tanácsokat adott neki az udvari divatról, hogy mit vár el a protokoll és hogyan kell majd alkalmazkodia ehhez a jövőben. A kedvenc brit dizájnerei nevét is megadta Meghannek, ahol beszerezhet mindent, a ruháktól és kabátoktól kezdve a rendkívül fontos brit kalapokig” – nyiltkozta egy forrás az Independentnek.

Katalin hercegné divattanácsokat adott Meghan Markle-nek (Getty Images)

Ahogy Katalin, úgy minden bizonnyal Meghan is tiszteleg majd olykor a ruháival, ékszereivel Diana hercegnő emléke előtt. Ezzel könnyedén teheti magát még szimpatikusabbá, hiszen a közvélemény és a sajtó is imádja az ilyen stílusbeli utalásokat.

Meghan ezekben a hetekben egyébként szigorú „kiképzésen” vesz részt, ennek során felkészítik őt jövendő életére a brit királyi család tagjaként. El kell sajátítania a protokollt, de még arra az esetre is tréningezik, ha netán túszul ejtenék. Mindemellett  beszédórákat is vesz, hogy tompítsák amerikai akcentusát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top