Shine

Szépségdoboz magyarral töltve – itt van újra a Krémmánia Beauty Box Hungarian Edition

Múlt évben debütált a Krémmánia kizárólag magyar kozmetikumokból összeállított Beauty Boxa, amely óriási siker volt a szépségápolás szerelmesei körében. Ezúttal még magasabbra tették a lécet a Krémmániánál, és elkészítették a második dobozkát is.

Az idei Krémmánia Beauty Box Hungarian Edition tíz magyar szépségmárka termékét rejti, amelyek között vannak jól ismertek és ígéretes újoncok is, amelyek felfedezésre várnak.

A doboz pontos tartalma ismét meglepetés, de azért néhány részletet elárulhatunk róluk, hogy picit fokozzuk a kíváncsiságot. Tíz termékből ezúttal hét (!) teljes méretű lesz, és három érkezik utazó kiszerelésben. A márkák a következők lesznek:

Aromax: A kiválasztott termék igazi közkedvenc, a Krémmánián eddig szinte csak maximális pontszámú véleményeket kapott. Elsőrangúan tölti fel a bőrt nedvességgel, miközben selymesen lágy, rugalmas tapintást hagy maga után.

Biola: A tanúsított biokozmetikumairól ismertté vált kecskeméti márka a Beauty Boxba egy különleges, két funkcióban is használható terméket tett, amelyről eddig csupa jó tapasztalatot osztottak meg a krémmániás véleményezők.

DRHAZI: Dr. Házi Edina gyógyszerész és natúrkozmetikum-specialista márkája már előzőleg is szerepelt a dobozban, most egy olyan termék került a válogatásba, melytől ígérete szerint a bőr fiatalosabb kinézetű lesz.

Happyskin: A magyar márkától egy testápoló termék került a szépségdobozba, melynek különlegessége, hogy összetevői között számos olyan is megtalálható, melyek nem csak hosszan tartó hidratáltságérzetet biztosítanak, de a bőrt is nyugtatják.

Helia-D: Helia-D nélkül elképzelhetetlen lenne egy magyar Beauty Box, nem is hiányzik ebből sem. A mostani összeállításban ráadásul nem egy, hanem rögtön két terméket is találhatunk tőlük, amelyek közül az egyik utazásoknál lehet hasznos társ, míg a másik igazi alapdarab a kozmetikumok terén.

Ilcsi: A másik nagy múltú, magyar márka, amelynek az egyik legnépszerűbb és legnagyszerűbb termékét próbálhatják ki a dobozok gazdái.

Pom-Pom: A natúr kozmetikumokat gyártó magyar márka az elmúlt időszakban nagy népszerűségre tett szert, a Krémmánián is csak úgy záporoznak a pozitív tapasztalatok termékeikre. Tőlük egy isteni finom, gyümölcsös illatú újdonság lapul majd a dobozban – csak azt sajnáljuk, hogy nem ehetjük meg.

Prokop Kata Sminkakadémia: Prokop Kata terméke igazi, nagybetűs újdonság, annyira, hogy még csak most fog megjelenni, így a Beauty Box tulajdonosai elsőként ismerkedhetnek meg a gyönyörű, selyemfényt biztosító termékkel.

Yamuna: Picike szappanmanufaktúrából 15 év alatt az egyik menő magyar márkává növekedett a Yamuna, akiktől egy bőrbarát összetételű arcápolási termék lapul a Krémmánia Beauty Boxban.

A kozmetikumokon felül még számos kedvezményre jogosító kupon és ismertetőanyag is belekerült a dobozba, amelynek értéke 17 142 Ft, a doboz ára azonban ismét csak 4990 Ft.

A doboz a Skinsmart oldalán rendelhető meg, a következő linken:

Beauty Box Rendelés >>

A rendeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdéseket a Skinsmart csapata ezen az e-mail-címen fogadja: kmbeautybox@skinsmart.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top