Shine

Újabb rémcipőtrend a láthatáron?!

Madonna és a Deee-Lite csinált trendet a csatos platform cipőkből, amelyek, úgy tűnik, újra kísérteni fogják a köztudatot.

John Fluevog cipőtervezőnek köszönhető, hogy annak idején megszületett a 18. századi lábbelik báját magára öltő magassarkú, amelyet 1990-ben ért utol a népszerűség, miután a Deee-Lite együttes énekesnője első albumuk borítóképén azt viselte.

A Deee-lite első albuma 1990-ből

Ennél is nagyobbat szólt azonban az, amikor Madonna vette fel a cipellőt a Dick Tracy filmpremierjére. Bársony baby-dollos, óriási keresztmedálos outfitje így a trampli, bő 10 centis talpú cipővel egészült ki, amelynek trapéz sarka és hatalmas, fényes csatja már akkor is rendesen rombolta a közízlést.

A designer pedig most, hogy 40. születésnapját ünnepli márkája, időszerűnek látta, hogy ismét piacra dobja a Munstert, a Fluevog ’90-es évekbeli kultcipőjét.

Madonna a Dick Tracy premierjén 1990-ben Warren Beatty és Charlie Korsmo társaságában. (Fotó: Corbis via Getty Images)

Az időzítés tökéletes, hiszen manapság olybá tűnik, a rémcipők fénykorukat élik, gondoljunk csak a BalenciagaXCrocs platform gumiklumpájára vagy a Buffalo magastalpú cipőire, amik szintén újra köztünk járnak.

Az extravagáns Munster lábbeli velúr fekete, rózsaszín és ezüstösen csillogó változatban lesz elérhető a trendszetter partiarcok és instakirálynők legnagyobb örömére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top