Shine

Bőrszínszűrő kerül a Pinterest fotótárába

Izgalmas szűrővel bővíti funkcióit a Pinterest: hamarosan szépségápolással, sminkeléssel kapcsolatos kereséseinket bőrszín szerinti szűrő segítségével is pontosíthatjuk.

Használata semmi extrát nem kíván a részünkről, egyszerűen csak a releváns (angol) keresőszó után ezentúl a szűrősávban pici színköröket is láthatunk majd. Indulásként négyet határoztak meg, de ígéretük szerint a felhasználói visszajelzések és elemzések alapján tovább fogják majd finomítani a szűrési lehetőséget.

A szűrő béta-verziójának elindítását igazi tapsvihar fogadta, hiszen közleményük szerint is a Pinterest felhasználóinak 70%-a keresgél napi szinten szépségápolással, divattal, sminkeléssel kapcsolatos fotókat, és bizony a kínálat óriási. Több mint 8 milliárd ilyen témájú fotó van már elmentve a rendszerben, ami bizony igényli a lehetőséget, hogy a felhasználók pontosabban tudjanak szűrni közöttük.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Fotó: pinterest.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top