Shine

Ismerd meg a hercegnőt, aki stílusosabb, mint Katalin hercegné

Lalla Meryem marokkói hercegnő igazi vetélytársa lehet divatosság terén Katalin hercegnének, pedig csaknem húsz évvel idősebb nála.

Öltözékeiben tökéletesen keveredik a hazájára jellemző gazdag díszítettség, és természetesen a színekkel sem fukarkodik, a hagyományos kaftánok mellett pedig egy egyszerű kosztümöt is a legnagyobb eleganciával tud viselni.

Lalla Meryem marokkói hercegnő lányával (Fotó: instagram/organza_design)

Az 55 éves hercegnő, aki a néhai II. Hassan marokkói király legidősebb lánya, legutóbb a Jacquemus divatházat örvendeztette meg, mikor annak Marokkó ihlette kollekciójából választott egy magához képest egészen visszafogott, de annál ízlésesebb, nadrágos szettet:

SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) által megosztott bejegyzés,

A hercegnő már rég felfedezte magának a neves divatházakat, amelyek kínálatából tökéletes érzékkel válogatja ki a visszafogott öltözködési stílussal összeegyeztethető darabokat, így csak remélni tudjuk, hogy a nyugati divatsajtó is keblére emeli az asszonyt, akitől még Katalin hercegné is tudna mit ellesni öltözködés terén:

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top