Shine

Egy rossz kapcsolat az öltözködési stílusodra is hatással van

Megnéztük, a sztárvilág legnagyobb szakításai mennyire viselték meg – vagy pont nem – a hírességeket, és hogyan változott meg ennek hatására a külsejük.

Egy szakítás mindannyiunkat megvisel, mindegy, milyen volt a kapcsolat, az életünk egy szakasza lezárul, és ezt rendesen meg kell gyászolni. Aztán a gyászidőszak után jöhet az új frizura, az új ruhatár és az új szerelem. Ha mindez ráadásul a média kereszttüzében történik, még drasztikusabb a változás.  

Hiába híresek és gazdagok, még a sztárok is tudnak rossz döntéseket hozni, például a párválasztás területén. Sőt néha úgy tűnik nekünk, mintha Hollywoodban senki nem lenne képes egy normális párkapcsolatot fenntartani. Aztán jön az elkerülhetetlen szakítás, ami néha csúnya, néha szomorú, de esetenként pozitív dolog is lehet. Főleg, ha az ember párját Tom Cruise-nak hívják…

Nicole Kidman (exférje: Tom Cruise)

Nicole Kidman egy ártatlan virágszálnak tűnt a színészlegenda mellett (rendszeresen úgy fotózkodtak, hogy Nicole állt Tom mögött, és hátulról átkarolta őt), amit az öltözködésével is hangsúlyozott. Fekete, szürke, fehér ruhák, egyszerű kontyok, csak semmi erős smink. Adott esetben egy kis csillogás, flitterek, metálfényű holmik, de ez volt a maximum. Aztán ahogy kezdett megromlani a kapcsolatuk, úgy talált magára Nicole. Egyre bátrabb szetteket vállalt be. Az áttörést mégis a szakítás hozta meg, Kidman azóta igazi stílusikonná nőtte ki magát, tobzódik a színekben és a mintákban. Úgy látszik, Keith Urban hagyja neki, hogy önmaga legyen, nem csak egy biodíszlet.

Fotók: Bob Scott/Getty Images; Gregg DeGuire/Getty Images

Katie Holmes (exférje: Tom Cruise)

Szegény Katie Holmes is megkapta a Cruise-átkot. Az összes pasi ismerősünk egyöntetűen állítja: Katie jó csaj volt Tom előtt, házasságuk alatt egy két lábon járó zombi lett, a válás óta pedig egy bombázó anyuka. Ezt nagyjából a kinézete is tükrözi. Az egyszerű, bájos lányból egy popdívára hajazó, szerepébe nem illő csajt próbáltak faragni. Rendszeresen viselt szögegyenes, magas lófarkat vagy épp szanaszét hullámosított hajkoronát és szexis ruhákat, amikben láthatóan feszengett. A válásuk után Katie egyszerre átváltozott Britney Spearsből Jackie Kennedyvé. Nem flancol, a megjelenése sokkal letisztultabb, ő lett a klasszikus amerikai stílus megtestesítője.

Fotók: Kevin Winter/Getty Images; Stephane Cardinale-Corbis/Getty Images

Miley Cyrus (szerelme: Liam Hemsworth)

Miley Cyrus szerelmi életét tökéletesen nyomon követhettük az épp aktuális öltözködési stílusa által. Amikor Liam Hemsworthszel megismerkedtek, még a Hannah Montana-énje volt előtérben. Hippis ruhákat, hosszú, fonott loknikat viselt, és bár már akkor is színes egyéniség volt, közel sem volt az a divatforradalmár, mint későbbi éveiben. Ám valószínűleg nem érezte magát így önazonosnak, ráadásul elért abba a korba, amikor szerette volna felfedezni önmagát. A Liammel való kapcsolatának megromlása arra az időre tehető, amikor levágatta és befestette a haját, és előtört a magamutogató Miley. A szakításuknak „köszönhetjük” a Wrecking Ballt és azt, hogy az énekesnő hirtelen valamiféle r&b-dívának kezdte érezni magát. Crop topokat, latexcuccokat, tüskés frizurát, rácsos harisnyát és brutális platformcipőket viselt. Már ha volt egyáltalán rajta ruha… Ahogy kezdett ismét egyenesbe jönni (ő és a stílusa is), úgy talált rá ismét a szerelem Liammel. Manapság igazán boldog lehet, mert a stílusa végre a saját személyiségét tükrözi. Kicsit vadóc, kicsit elborult, kicsit gyerekes, kicsit dívás, de mindez olyan „májlisan” összekeverve, és ezt jó látni.

Fotók: Amy Graves/Getty Images; Jason Merritt/Getty Images; Frederick M. Brown/Getty Images

Jenna Dewan (exférje: Channing Tatum)

A világ egyik legszebb párja 13 együtt töltött év után döntött a válás mellett, ami azért is meglepő, mert hihetetlenül boldognak és önazonosnak tűntek egymás oldalán. Legalábbis a megjelenésük alapján (hogy mi történt a zárt ajtók mögött, azt nyilván nem tudhatjuk…). Jenna mindig is egy lenyűgözően szép nő volt, aki a táncos testalkata miatt bármilyen ruhát viselhetett. A stílusa általában a túl szexi és a kellően dögös határát súrolta, de sosem ment át ízléstelenbe. Viszont a szakításuk óta a ruháival is egyértelműen közölni szeretné a világgal, hogy ő most szingli, és keresi új párját. Vagy talán csak Channingnek szeretné megmutatni, mit veszít. Extra dekoltázs, még jobban kivágott ruhák, túlzó smink. Szerintünk átesett a ló túloldalára, pedig erre semmi szüksége nem lenne.

Fotók: Jason LaVeris/Getty Images; Steve Granitz/Getty Images

Ben Affleck (exe: Jennifer Lopez és Jennifer Garner)

Ben Affleck egy egyszerű bostoni srácként kezdte, akit el- és felkapott a hollywoodi gépezet. Rengeteg gyönyörű nő oldalán láthattuk már, akik elég látványosan formálták az ő stílusát is. A legdurvább átváltozást Jennifer Lopez hozta, aki mellett úgy festett Affleck, mint egy zsúrpubi. Nem állt jól neki az állandóan zselézett haj, a szolizott arc és a fényes ingek és öltönyök. Mintha nem is önmaga lett volna. Talán ezért is volt „Bennifer” az egyik legnépszerűtlenebb sztárpáros az utóbbi évtizedekben. A szakítás után egy újabb Jennifer köszöntött az életébe, és szerintünk a színész Garner mellett tűnt a legkiegyensúlyozottabbnak. Sosem mondanánk őt igazán stílusos férfinak, akinek érdemes követni a példáját, de tökéletesen hozta az átlagos, sármos pasit egyszerű nadrágokkal és pólókkal, amik tényleg jól álltak neki. Mióta jelenlegi barátnőjével, Lindsay Shookusszal van együtt, visszatért a bostoni gyökerekhez, és gyakran látni borostás arccal, cipzáros melegítőfelsőben és a kelleténél egy számmal nagyobb farmerben. Ha tippelni kéne, csak a kinézete alapján nem adnánk olyan sok időt ennek a kapcsolatnak.

Fotók: Jeff Kravitz/Getty Images; C Flanigan/Getty Images; Jackson Lee/Getty Images

Diana hercegnő (exférje: Károly herceg)

Diana hercegnő esete azért különleges, mert ő nem csak Károllyal, de az egész királyi családdal „szakított”. A magára erőltetett visszafogottság és rengeteg szabály alól kiszabadulva megismerhette a világ az igazi Dianát – többek közt az öltözködése által is. Rájöttünk, hogy nem is volt ő az a szende jókislány, neki is volt egy vagányabb énje, aki bevállalt flittereket, szűk miniruhákat, izgalmas ékszereket, arról az ikonikus hátrazselézett frizuráról nem is beszélve. Meghan hercegné esetében pontosan ennek az ellenkezőjét láthatjuk, reméljük, ő már tisztában volt azzal, hogy nem csak a korábbi öltözködési stílusát kellett hátrahagynia a hercege kedvéért.

Fotók: Hulton Archive/Stringer/Getty Images; Anwar Hussein/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top