Shine

Luxusyachton lett öngyilkos a népszerű Instagram-modell

Instagram-posztjaiban semmi nem utalt arra, hogy véget akarna vetni az életének.

A népszerű ausztrál Instagram-modellt,  Sinead McNamarát péntek reggel öntudatlan állapotban találták Görögországban egy yachton, mely Mexikó egyik leggazdagabb embere,  Alberto Bailleres tulajdonában van. A 20 éves lányt mentőhelikopterrel akarták egy athéni magánkórházba szállítani, ám út közben elhunyt.

A fiatal modell az elmúlt 4 hónapban a luxusyachton dolgozott, és folyamatosan beszámolt utazásairól az Instagram-oldalán. Édesanyja és testvére a tragédia idején épp úton voltak, hogy csatlakozzanak hozzá egy nyaralás erejéig.

Egy magas rangú tisztviselő a The Sunday Timesnak úgy nyilatkozott: jelen állás szerint úgy tűnik, McNamara öngyilkosságot követett el.

Sinead McNamara (Instagram)

Bailleres még múlt kedden, Kefalonia szigetén hagyta el a yachtot, ahol ezek után a lány egyedül maradt a személyzettel. A hatóságok egyelőre vizsgálják, hogy mi történhetett a milliárdos távozását követő két napban a yachton.

via

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top