Shine

Egy hónap alatt 100 milliót keresett Roland, a férfi gésa

A 25 éves férfit a szakma császáraként emlegetik. Azt mondja: kétféle férfi létezik, ő és a maradék.

A tokiói Kabuchiko negyedének egyes klubjaiban nemak női, hanem férfi gésák is dolgoznak. A feladatuk ugyanaz, mint a kolléganőiknek: szórakoztatni a vendéget és rávenni arra, hogy minél több pénzt költsön el italra. A legsikeresebb férfi gésa jelenleg a 25 éves Roland.

A fiatalember 18 éves kora óta van a szakmában. Miután rájött, hogy nem akar átlagfizetésért dolgozni nyugdíjas koráig, mert többre vágyik ennél, egy hét után otthagyta az egyetemet, és férfi gésának állt. Mivel gyerekkora óta sportol, a testi adottságai megvoltak hozzá. Egy kis klubban kezdte, ahol az első időszakban nem is volt különösebben sikeres, ám nem adta fel. Ma már a napi, a havi és az éves szinten generált bevételt tekintetve is ő tartja a rekordot, mindemellett egy klub vezetője.

Roland (Instagram)

A gésák születésnapjai a legnagyobb ünnepnek számítanak a klubokban, ilyenkor gyakran több millió jen a bevétel, ám Roland az egyetlen, aki a 10 millió jenes álomhatárt is átlépte, méghozzá mindössze 3 óra alatt, a tavalyi születésnapján. A legerősebb hónapjában a bevétele 42 millió jen, vagyis mintegy 100 millió forint volt.

Mindezek fényében nem meglepő hogy Rolandot a szakma császáraként emlegetik. Nincs több olyan, mint ő, és ezzel tisztában is van. Gyakran mondogatja is, hogy „kétféle férfi van a világon: én és a maradék”.

A sikerhez persze tökéletesen kell kinéznie. Naponta több órát edz, és elmúlt években 10 millió jent költött kozmetikai beavatkozásokra. Plasztikáztatta a szemhéját és az orrát, megcsináltatta a fogait és botoxoltat is.

Luxusautókat vezet, drága ruhákban jár, saját lakása azonban nincs. Nem mintha nem engedhetné meg magának, hogy vegyen, ő azonban inkább hotelekben lakik, mert az kényelmesebb.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top