Shine
Szponzorált tartalom

Világíts feketében!

Az örök fekete és az év trendszíne, ha találkoznak...

A Mango legújabb kollekciójából szerkesztőségünk tagjai válogattak. 

A Trend rovat szerkesztője, Nikolett a feketét 2018 hivatalos trendszínével, az ultraviolával kombinálta ebben a szettben.

A fekete szín oldásának egyik legkézenfekvőbb módja, ha “világító” árnyalatokkal viseljük azt, mint például a pulóver ultraviolája. Az ilyen típusú, vastag, bő szabású kötötteket szűk nadrággal vagy szoknyával ajánlatos hordani, ezzel ugyanis kiküszöbölhető a slampos hatás. Elöl betűrni pedig nem csak a vékonyabb felsőrészeket ér, de a pulóvereket is.

Fotó: Neményi Márton

A zsáktáska évek óta stabilan tartja magát a divatban, velünk maradt erre a szezonra is. Szinte bármilyen öltözékhez passzol, így ebből az alapdarabból egy valódi bőrből készült modellre is érdemes beruházni.

Fotó: Neményi Márton

A hidegebb hónapok réteges outfitjeiben az összes ékszer közül leginkább a fülbevalók tudnak érvényesülni, éppen ezért ilyenkor bátran válasszunk nagyobb, hangsúlyosabb, akár szokatlan formájú darabokat is!

Mango

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top