Shine

Érkezik a Krémmánia Beauty Box 5. kiadása

A Beauty Box pontos tartalma most is meglepetés, de néhány részletet azért elárulhatunk róla.

Immár ötödik alkalommal jelenik meg a szépségápolási meglepetésdoboz, Krémmánia Beauty Box, amibe a krémmániás kedvencek mellé felfedezésre váró kozmetikai újdonságok is kerültek, sőt ezúttal még egy kis ajándék is lapul benne.

Összesen 11 termék került a dobozba, 5 teljes méretű és 5 utazó kiszerelésű kozmetikum, valamint 1 ajándék.

Ezeket a márkákat találjátok majd benne:

Ara: A krémmániás lányok ezúttal egy kis meglepetést is csempésztek a dobozba, amiről annyit elárulhatunk, hogy nem kozmetikum, hanem egy apró, de annál praktikusabb kiegészítő.

Batiste: Tudható róla, hogy a Krémmánia legnépszerűbb száraz samponjait köszönhetjük a márkának, a boxban is ezek közül fog egy lapulni.

Bio-Oil: Na jó, nála nehéz a meglepetés faktort megőrizni, hiszen csak egy terméke van, de igen, az is ott lesz a dobozban. Méghozzá megérdemelten, ugyanis kategóriájában hatalmas Krémmánia-kedvenc, sőt hónap kedvence is volt már az oldalon.

B.U.: A B.U. egy érzéki, buja illatújdonsággal fog meglepni Titeket, orrokat felkészíteni!

CND: A prémium körömápolási kategória képviselőjének, a CND-nek egy többszörösen díjnyertes terméke került bele válogatásunkba, mely igazi gyorssegély lehet a szeles, őszi napokon.

Dr. Organic: Nagy hype övezi mostanság az aktív szenet mint kozmetikai összetevőt, a Dr. Organic-tól egy ilyen terméket tettünk a dobozba.

Himalaya Herbals: A hűvösebb idő beköszöntével minden bőr szomjúhozik az extra hidratálásért, a kiválasztott Himalaya Herbals termék pedig pontosan ebben fog segíteni.

Swiss Image: Az alpesi gleccservizet tartalmazó termékeket gyártó svájci márkától egy kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcápoló lapul a boxban.

Treaclemoon: Cukros, rózsaszín és ennivaló, a Krémmánián pedig már ötvenen mondtak véleményt a beválogatott kedvencről, amit a legtöbb krémmániás maximális pontszámmal illetett.

Uriage: A Krémmánián is népszerű dermokozmetikai márkától egy igazi őszi alapdarab lapul a dobozban.

Ziaja: A természetes alapanyagokból készülő termékeket gyártó lengyel kozmetikai cégtől egy hajápolási terméket fogtok a beauty box-ban találni.

A termékeken felül néhány márkától kuponokat és ismertető anyagokat is találhattok majd a Krémmánia Beauty Box-ban.

A termékek összértéke 14.310 Ft lett, a doboz ára azonban szállítási költséggel együtt, csak 6590 Ft.

A Krémmánia Beauty Box-ot a Skinsmart oldalán tudjátok megrendelni, november 16.-án 16:00-tól. Legyetek résen, a készleteket gyorsan elkapkodják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top