Shine

A bőrtisztítás legegyszerűbb módja (x)

A hatékony bőrtisztítás és ápolás egyszerűbb, mint gondolnád. Fedezd fel a micellás vizek különböző fajtáit, és ismerd meg, hogy mely bőrtípusok számára nyújtanak segítséget.


A micellás víz nevét azokról az aktív részecskékről kapta, amelyek ezen arctisztító termék fő összetevői, vagyis a micellákról. Ezek az apró részecskék hatékonyan segítenek a szennyeződések, a felesleges faggyú és smink eltávolításában, anélkül, hogy kiszárítanák az arcbőrt. Ezen molekulák alakját egyszerűen úgy kell elképzelned, hogy egy fejből és egy farokból áll: a fej kapcsolódik a vízhez, míg a farok egyfajta mágnesként funkcionál, amely vonzza magához a szennyeződéseket. A micellás víz használata hatékony, ugyanakkor gyengéd módja az arctisztításnak, még az érzékeny bőr számára is. Segítségével egyetlen mozdulattal, dörzsölés nélkül eltávolíthatók a szennyeződések.

A Garnier különféle micellás vizei eltérő bőrtípusok számára nyújtanak hatékony segítséget a bőr tisztításában. Hozzád melyik illik? Most megtudhatod!

•             Érzékeny bőr: A rózsaszín kupakos micellás víz a leggyengédebb arctisztító, amely eltávolítja a szennyeződéseket, s egyben nyugtatja az érzékeny arcbőrt.

•             Normál és vegyes bőr: A zöld kupakos micellás víz többek között szabályozza a bőr faggyútermelését, miközben hatékonyan tisztítja azt.

•             Zsíros bőr: Amennyiben zsírosodásra és bőrhibákra hajlamos bőrtípussal rendelkezel, használd a kék micellás vizet, amely a hatékony tisztítás mellett a bőrhibák megelőzésében is segítséget nyújthat.

•             Tartós sminkhez: Imádod a tartós, hosszan tartó sminkeket? Akkor az arany micellás vizet neked találták ki! Használatával a tartós smink is könnyedén eltávolítható, s valamennyi bőrtípus ápolására megfelelő.

Hidd el, hogy a Garnier minden eshetőségre felkészült, ugyanis az érzékeny bőrre és tartós sminkeltávolításra kifejlesztett termékei már mini, 100 ml-es utazóméretben is elérhetőek, így bárhova magaddal viheted őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top