Shine

Katalin hercegné 10 legjobb divatpillanata

Az év első felében csinos kismamaruhákban, a másodikban elegáns szettekben láthattuk Katalin hercegnét, amelyek közül a listánkban szereplő tízet bármikor szívesen felvennénk mi is.

1.

Egész kollekciónyi kabátot láthattunk Katalin hercegnén, közöttük több kétsoros gombolásút is. A talpig kék szett karcsúsított kabátja igazi örök darab fazon – ki tudja, lehet, hogy még látni fogjuk rajta.

Katalin hercegné a Reach Academy rendezvényén (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)


2.

A piros, tyúklábmintás kabátruha az egyik nagy kedvencünk. Tökéletes kismamafazon, kellően egyedi, amit a klasszikus szabásvonal mégis elegánssá tesz. Katalin hercegné svédországi látogatása során viselte ezt az extra darabot.

Katalin hercegné 2018. januári, Stockholmban tett látogatása során (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)


3.

Az idei BAFTA-díjátadó dress code-ja a #meetoo mozgalomhoz kapcsolódóan a fekete estélyi volt, hogy Katalin hercegné miért választott mégis egy sötétzöld darabot, arra jó oka volt. A Jenny Packham estélyi mindenesetre csodásan állt az akkor még várandós hercegnén.

Katalin hercegné a BAFTA-díjátadón 2018 februárjában (Fotó: Karwai Tang/WireImage)


4.

Alig egy hónappal harmadik gyermeke születése után tartotta Harry herceg és Meghan Markle az esküvőjét, Katalin hercegné mégis csak úgy ragyogott a családi eseményen.

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén (Fotó: Andrew Matthews – WPA Pool/Getty Images)


5.

A londoni V&A Photography Centre októberi megnyitóján viselte Katalin hercegné az Erdem Moralioglu által tervezett, aszimmetrikus kivágású ruhát, és nagyon jól tette. Tőle abszolút szokatlan volt ez a fazon, és lám, a vállrész megoldása remekül állt neki – és maga a ruha is.

Katalin hercegné a V&A Photography Centre megnyitóján 2018 októberében (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)


6.

2012-ben is felkerülhetett volna már a listánkra ez a káprázatos ruha, Katalin hercegné ugyanis jó szokásához híven a Tusk Alapítvány díjátadó gáláján ismét olyan ruhát viselt, amit láthattunk már rajta. A pávakék Jenny Packham estélyi most, 6 év és 3 gyerek után is épp olyan jól állt rajta, mint első alkalommal.

Katalin hercegné a Tusk Alapítvány díjátadó gáláján (Fotó: Samir Hussein/WireImage)


7.

Az Eugénia hercegnő esküvőjén viselt málnaszín ruhája ugyan okozott pár kínos pillanatot, a divatkritikusok és a rajongók egyöntetű véleménye alapján Katalin hercegné egyik legszebb idei öltözéke volt.

Katalin hercegné Eugénia hercegnő esküvőjén, 2018 októberében (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)


8.

Egy autóipari rendezvényen viselte a hercegné ezt a királykék kabátruhát, amely nagy kedvencünk lett. Remek a hossza, tökéletes a szabása, és nagyon előnyös a fazonja is – kell ennél több?

Katalin hercegné a McLaren Automotive új Composites Technology Centre részlegének megnyitóján (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)


9.

Pöttyös ruha nélkül nem is lenne teljes a válogatás, hisz Katalin hercegné rajong értük, mostanság pedig határozottan rákattant ezekre a csinos darabokra. A minap egy sötétzöld alapon fehér pöttyös LK Bennett ruhát viselt az Evelina-gyermekkórházban tett látogatása során.

Katalin hercegné az Evelina-kórházban tett látogatásakor (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)


10.

Katalin hercegné stílusára inkább a klasszikus elegancia jellemző, ez a piros kockás midiszoknya és fekete kardigán kombó azonban határozottan trendi szettnek számít, hát még, ha hozzávesszük az enyhén rogyasztott szárú, tűsarkú csizmáját.

Katalin hercegné a Cipruson szolgálatot vállalt katonáknak és családjaiknak szervezett ünnepségen (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top