Shine

Iris Apfelt 97 évesen leszerződtették modellnek

Egy stílusikon minden modellügynökségnél jól jön. Iris Apfel pedig az, immár hetven éve.

A 97 éves New York-i üzletasszony, lakberendező és stílusikon az elmúlt években már több világmárka hirdetéseiben is feltűnt, a M.A.C kozmetikai márka és a Kate Spade ruhamárka is dolgozott vele, de még az olasz Vogue címlapjára is felkerült. Iris Apfel pedig nem tűnik úgy, hogy lassítani kíván a munkatempón, ugyanis épp az egyik legnagyobb modellügynökséggel, az IGM-mel kötött szerződést, azzal, amely az aktuális szupermodellek, Kaia Gerber, Gigi Hadid vagy épp Karlie Kloss szerepléseit is igazgatja.

Fotó: instagram/iris.apfel

A hölgy Amerikában élő legenda és híresség, aki a New York-i elit köreibe tartozik már évtizedek óta, köszönhetően néhai férjével sikeresen működtetett textilipari vállalkozásának, lakberendezőként pedig a Fehér Ház különböző restaurálási munkálatai is a nevéhez fűződnek. Arca, megjelenése azonban azok számára is ismerős lehet, akik mindezt nem tudták: vastag keretes, hatalmas szemüvege, látványos kiegészítői és merész ruhaválasztásai által a divat világa már rég a keblére ölelte, és szívesen is emlegeti őt mint példaképet és stílusikont az idős korosztály számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top