Shine

Kölcsönkért gyűrűvel kérte meg szerelme kezét

Ráadásul megvolt rá a logikus oka...
gyűrű ékszer eljegyzés lánykérés

A 27 éves John Elliott egy közel 2,5 millió forint értékű gyémántgyűrűvel kérte meg szerelme, Ashleigh kezét, aki igent mondott neki. A romantikus lánykérés után azonban a lány már húzhatta is le az ujjáról az eljegyzési gyűrűt, azt ugyanis vissza kellett adni a jogos tulajdonosának: a férfi csupán kölcsönkérte.

Elliott azt szerette volna, ha párja maga választhatja ki az eljegyzési gyűrűt, amit visel majd, ugyanakkor úgy érezte, a meglepetés lánykérés nem lenne az igazi gyűrű nélkül. Épp ezért egy online hirdetési oldalon keresett valakit, aki hajlandó kölcsönadni a gyűrűjét az eljegyzés idejére.

Az ékszert egy Jenni nevű nő adta kölcsön, aki a nagymamájától kapta azt, miután a házassága véget ért. 

„8 éve ragyog az ujjamon, és arra emlékeztet, hogy jó dolgokat érdemlek” – fogalmazott Jenni, aki azért adta bérbe a gyűrűt, hogy másnak is jót hozzon, és segítsen elindítani az élete egy új fejezetét.

Elliott 50 fontért vette bérbe az ékszert, az összegnek pedig meg is lett a helye. A nő ugyanis egy hajón él, ahol elromlott a vízszivattyú, és a javíttatása pontosan ennyi pénzbe került.

Ashleigh-nek egyébként nagyon tetszett a gyűrű, és kicsit szomorú volt, hogy vissza kell adnia.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top