Shine

Kirabolták Jeffree Start, 725 milliós a kár

A sminkes guru is megerősítette a hírt, még be sem mutatott termékének szinte teljes készletét ellopták, több ezer más dekorkozmetikummal együtt, és már a feketepiacon árulják őket. A kár megközelítőleg 2,5 millió dollár, vagyis valahol 725 millió forint magasságában van.

A bűntény március 16-án éjjel 1-kor történt, de csak a napokban posztolt videójában árult el részleteket róla a sminkes. Miután 15-én reggel Jeffree Star még vígan posztolt legújabb BlueBlood kollekciójáról, pár órával később már amiatt főtt a feje, hogy betörtek cége egyik raktárába, és ellopták a hatalmas mennyiségű árukészletet. Pontosabban főtt volna, ha a lopás nem szombat hajnalban történik, ugyanis hétvége lévén egészen hétfőig nem vették észre, mi történt.

Star úgy tippeli, a bűntény részben biztosan belsős munka lehetett, talán egy volt alkalmazottat fizethettek le, hogy elárulja a szükséges információkat.

A nyomozás eddigi eredményeiről a Krémmánia Magazin cikkében olvashatsz »

Fotó: instagram/jeffreestar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top