Shine

Ez most a legnépszerűbb fülbevalótípus

Nagy teret hódítottak a picike karika fülbevalók.

A Pinterest képgyűjtögető oldalon igencsak megugrott a kis méretű karika fülbevalókra indított keresések száma. A bedugós változatoknál méretben alig nagyobb ékszerek lényege, hogy a karika pontosan átöleli a fülcimpát, számuk pedig lehetőleg egynél több, mármint fülcimpánként számolva.

Mivel az ékszer maga visszafogott méretű, filigrán kis jószág, még akkor sem tűnik túlzónak, ha négy-öt díszíti a fület, sőt épp akkor szebb az összkép, ha sokadmagával látható.

Népszerű a karikák dekorálása is, különböző függő díszek, charmok fűzhetők rájuk, és persze kedvünk szerint variálhatjuk is őket. Emellett a cirkónia köves változatok sem elhanyagolhatók, az apró csillogó kövecskék remekül mutatnak a parányi ékszereken.

 
 
Ha kedvet kaptál az ékszertrendhez, mutatunk néhány ötletet, miből tudsz választani. Szerencsére minden árszinten és stílusban kaphatóak mini karika fülbevalók, így garantáltan nem okoz majd gondot, hogy pár hozzád passzoló darabot beszerezz.
 
 
  1. Kövekkel irakott, szívecskés ezüst fülbevaló – Pandora
  2. Texturált felületű, aranyszínű fülbevaló – Claire’s
  3. Színes charmokkal díszített fülbevalók – Urban Outfitters
  4. Bambuszmintás aranyszínű fülbevaló – Parfois
  5. Jádeköves karika fülbevaló – Loren Stewart
  6. Arany karika fülbevaló – Melissa Joy Manning
  7. Csillag és hold charmokkal díszített ezüst fülbevaló – Missoma

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top