Shine

Egy évvel az esküvő után is derülnek ki új részletek Meghan hercegné menyasszonyi ruhájáról

Most a ruha tervezője árult el néhány eddig nem ismert, személyes dolgot Meghan hercegné esküvői ruhájáról.

Meghan Markle 2018. május 18-án lett Meghan hercegné, és mint azt a fél világ tudja, az esküvői szertartáson egy egyedi tervezésű Givenchy menyasszonyi ruhát viselt. Clare Waight Keller, a divatház művészeti igazgatója most a Grazia magazinnak adott interjújában beszélt arról, micsoda felbonthatatlan kötelék fűzi őt a hercegnéhez és milyen részletességgel tervezték meg közösen az ominózus ruhát.

Mint elmondta, az esküvői ruha tervezésébe valóban senki másnak nem adtak beleszólási jogot, szinte a folyamat végéig csak ők ketten tudtak róla, milyen is lesz a ruha. Gyakori találkozásaik alatt valódi barátságot is kötöttek, és igazi összhang volt közöttük a részletekkel kapcsolatosan is.

„Egyszerűen tökéletes volt, ahogyan a napfény rávetült a ruhára” – Clare Waight Keller (Fotó: Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images)

A letisztultság és előkelőség tökéletes kettősét ötvözték a mennyaszonyi ruhában, mint elmondta, mindössze hat precízen elhelyezett varratsor kellett a teljes ruhához, miközben milliméterre kiszámolták, meddig érjen a dekoltázs kialakítása és hány centivel legyen feljebb a szoknya eleje (kettővel), hogy éppen elegendőt láttasson a cipő orrából.

Az első évforduló alkalmából a divattervező megható posztban is gratulált Meghan hercegnének és Harry hercegnek.

„Boldog házassági évfordulót kívánok Sussex hercegének és hercegnéjének – ismét végignézve ezt a videót, pontosan egy évvel később, újra elönt a nap minden érzelme… minden pillanat, kezdődően attól, hogy kiszállt az autóból és én eligazgattam a ruhát és fátylat, a tömeg hangos éljenzésén át a harsonák hangjáig. Az a különleges pillanat, mikor hátranézett rám, hogy lássa, a fátyol rendben van-e, és végignézett a tömegen. Majd láthatod, amint a lépcsősor oldalán felmegyek a Szent György-kápolnához és a padsorok közötti folyosó jobb oldalán még odasurranok egy utolsó ruhaigazításra, mielőtt bezárják a templomkapukat és elkezdődik a ceremónia. Egyszerűen tökéletes volt, ahogyan a napfény rávetült a ruhára a kápolnában azon a napon. A mosolya. Egy olyan nap és esemény az életemben, amit sohasem fogok elfelejteni, igazán, különlegesen gyönyörű volt, és igazi megtiszteltetés és kiváltság, hogy a részese lehettem egy történelmi pillanatnak, életük e pillanatának” – írta posztjában Clare Waight Keller.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top