Shine

Ostoba tetoválásdivat kezdett terjedni

Sok problémát felvet ez az ideiglenes tetoválás.

Miközben a csapból is az folyik, hogy kenjük magunkat rendesen naptejjel, és óvjuk magunkat és gyerekeinket is a napsugárzás káros hatásaitól, addig néhányan úgy gondolják, nagy poén a napégés tetoválás. Aki pedig elég hülyét talál hozzá, még szépen meg is gazdagodik belőle nyár végére.

Korábbi években is felütötte már fejét a hóbort, hogy különféle matricákat ragasztgattak magukra emberek, majd a napon sütkérezve negatív tetkókat hoztak létre, akár pár óra alatt is. A sunburn tattoo lényege ugyanis csak ennyi: a matrica alatt nem sül le a bőr, így hófehéren világít a minta.

Azzal persze semmi gond, ha valaki körültekintően fürdőzik a napfényben, és szeretne egy kis barnaságot magára szedni a nyaralás végére. Ezek a fotók azonban nem épp a tudatos fényvédelemről tanúskodnak, sokkal inkább annak tökéletes hiányáról. Vigyázzatok már magatokra emberek! A bőrrák nem vicc!

Fotók: instagram/
funtantattoo és instagram/lotjeeuser

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top