Shine

Kylie Jenner egyéves lánya máris címlapra került

Három generációnyi Jenner díszítette az arab divatlap címlapját, köztük az egyéves Stormi is.

Alig múlt egyéves Kylie Jenner lánya, máris itt az újabb lépcsőfok, amit a pici Stormi megtett az önálló celeblét felé. Alig volt egy hónapos, mikor nevét egy sminkkollekció örökítette meg, nemrég pedig arról röppent fel a hír, hogy Jenner, kiindulva friss anyukás tapasztalataiból, babaápoló készítményekkel akarja bővíteni kozmetikai birodalmát. Most pedig itt a legújabb bizonyíték rá, hogy igazi celebdinasztia van kialakulóban, és sokat fogunk még hallani a Kardashian-Jenner babákról, mikor felcseperednek. Stormi ugyanis túl van élete első címlapfotózásán, ráadásul egyből a Harper’s Bazaar borítójára került fel.

A divatlap arab kiadásán látható a kislány anyukája és nagymamája, Kris Jenner társaságában. Mindhárman talpig párducmintában pózolnak a fotón, a lapnak pedig állítólag arról is mesélt Kylie Jenner, hogy miként hatott rá, az anyaság megélésére a tény, hogy ő maga a kamerák keresztüzében nőtt fel. A büszke nagyi leghőbb vágya pedig, hogy minél több időt tölthessen tíz unokájával, akik mind a közelében élnek.

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés
 
 

Kylie Jenner és kislánya, Stormi (Fotó: instagram/kyliejenner)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top