Shine

Filléres minioázis készíthető a kozmetikumok kiürült üvegcséiből

Nem kell mindent kidobni, pláne akkor, ha ilyen mutatós dekorációt készíthetünk.

A tudatos szépségápolással kapcsolatosan óriási dilemma, miként tudunk környezettudatosak maradni, ha célzott készítményeket vásárolunk a különböző bőrproblémákra. Egy szérum a pattikra, egy másik a ráncok megelőzésére, egy a hidratálásért, egy pedig  azért, mert annyi jót írtak róla. Ismerős?

A helyzet az, hogy mint minden téren, itt is a vásárlásnál tudunk a legtöbbet tenni, mégpedig azzal, hogy nem vásárolunk, finomítva a képet, tényleg csak azt a készítményt vásároljuk meg amire szükségünk van. Ha van rá mód, keressünk olyat, amivel több területen is eredményeket érhetünk el, jóféle hidratáló összetevőket például már sok, más funkcióra kialakított szérum is tartalmaz, próbáljuk ki, elegendő-e az a mennyiség számunkra.

Mit tegyünk, ha az utolsó cseppet is elhasználtuk az üvegből?

Sajnos az utántölthető arcápolók még inkább csak az utópisztikus teóriák szintjén léteznek, így egyet tudunk tenni, újrahasznosítjuk a kiürült tégelyekből és üvegcsékből, amit lehet. Erre hoztunk néhány igazán mutatós ötletet, amiket bárki könnyűszerrel leutánozhat.

Nézd meg őket a Krémmánia Magazinon »

Minioázisokat készíthetünk a feleslegessé vált szérumos üvegcsékből (Illusztráció: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top