Shine

5 manikűr, amiket még ki kell próbálnod a nyáron

Már csak két hét a nyár. Vagy még két hét a nyár?

Feltartóztathatatlanul közeleg szeptember, ennek azonban nem kell azt jelentenie, hogy máris könnyes búcsút veszünk a nyár fesztelen szabadságérzetétől és vidámságától. Használjuk ki az időt, és induljunk neki úgy az utolsó két nyári hétnek, mintha az elsők lennének a szezonban.

Aki csak teheti, bikinit fel, szalmakalap a fejbe, és irány a strand! Körmeinkre pedig készíttessünk valami vérbeli nyári mintát, lehetőleg olyat, amit még nem próbáltunk. Erre mutatunk öt variációt: egymástól eltérő stílusok és minták közé vezetünk, reméljük, rátalálsz a szívedhez közel állóra.

1. Nyári pasztell

A fagyiszínek megunhatatlanok, egyszerre megnyugtatók, romantikusak és ha nem esünk túlzásba, ízlésesek is. Festhetjük szimplán egy pasztellszínre körmeinket, de az ombre is remekül illik a stílushoz, némi hajszálvékonyan meghúzott íves-virágos minta pedig a szükséges pluszt is megadhatja nekik. A csillámoktól esetükben eltekinthetünk.

pasztell manikűr

A pasztell manikűr idén is nyári kedvenc (Fotó: instagram/idei__manikyura_)

 

2. Negatív tér manikűr

Régóta a legnépszerűbb körömminták között szerepelnek az negatív tér manikűrök, melyek lényege, hogy a köröm adott részeit geometrikus formákba rendezve „üresen” hagyják. A minimalista, letisztult stílus kedvelőink üdítő változatosság lehet, hát még, ha egy picit szokatlanabb körömformával párosítjuk, mint például a rúzs forma.

Negatív tér manikűr rúzs formájú körmökön

Negatív tér manikűr rúzs formájú körmökön. Nagyon 2019. (Fotó: instagram/nail_unistella)

3. Neon napsugár

Próbáltad már a nyár első számú körömdivatját, a neon manikűrt? Ha szereted az élénk színeket, a szövegkiemelőket megszégyenítő, rikító színű körmöket ki ne hagyd! Pláne, hogy belőlük is léteznek elegáns verziók, például ha nude színnel kombinálva jelennek meg a körmökön. 

neon manikűr nyárra

A neon manikűrök a nyár slágerei (Fotó: instagram/lyssaxlouise)

4. Csillámok és kövecskék

Mindegy, mit diktál a divat, szilárdan hisszük, egy kis strassz, némi csillogás sosem árt. A legártatlanabb manikűrön is imádjuk, ha legalább egy picike kövecske megcsillan. Érdemes kipróbálni a stílus cizellált változatát is, mely esetén a manikűr tényleg olyan, mintha pici ékszerek ékesítenék körmeinket: vékony vonalak, lágy, áttetsző kristályszínek, finom gyöngyházszín. Közéjük valóban szépen passzolnak a pici strasszkövek. 

strasszköves manikűr

A strasszköves manikűröknek mindig nagy sikerük van (Fotó: instagram/addnail2019)

5. Sellőkörmök

A tenger színei, az igazgyöngy ragyogása, a napfény csillogása mint ott van a sellős körmökön, amik legapróbb részletükig vízparti hangulatot idéznek, annak a legcsajosabb mivoltában. Csillámimádóknak kipróbálása kifejezetten ajánlott.

Sellőmintás manikűr (Fotó: instagram/nailunghieinspo)

Sellőmintás manikűr (Fotó: instagram/nailunghieinspo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top