Shine

Kevés dolog színesebb, mint az őszi harisnyatrend

Élénk színek, vibráló minták díszítik a szezon legdivatosabb harisnyáit.

Olyanok voltak a modellek lábai mint a zsírkréták, az őszi trendeket felvonultató bemutatókon. Na, nem azért mert egyforma hosszúak és pálcikavékonyak voltak (bár sajnos ez is igaz), hanem mert annyi élénk színben pompáztak. A színes és mintás harisnyák ugyanis az őszi-téli időszak meghatározó kiegészítői lesznek, remekül feldobhatjuk és egyben ősziesíthetjük velük virágos ruhácskáinkat, de a változatos színeknek köszönhetően gyakorlatilag mindenhez találhatunk megfelelőt a műbőr miniktől kezdve a decensen pliszírozott midi szoknyákig.

Érdemes azért szem előtt tartani, hogy az élénk színek erőtejesen felhívják a figyelmet a lábunkra, sőt még vastagíthatják is, ezért javasolt hozzájuk magassarkút viselni, hogy optikailag nyújtsuk. A merészek komplementer színekkel is dolgozhatnak, vagyis a ruha színétől egészen elütő, de azt szépen kiegészítő árnyalattal, de figyelem, egy ilyen harsány szettet bizony tudni kell viselni.

A színes harisnyák divatja számos divatbemutatón szerepelt az őszi az őszi ajánlások között. (Fotók: Getty Images)

Biztonságosabb alternatíva, ha harisnyánk színe élénksége ellenére ruhánk színskálájához passzoló vagy annak vezérszínét képviselő, mint Kate Spade vagy Anna Sui szettjei esetén. 

Megnézem
Összes kép (6)

Nem árt persze, ha inspirációs forrásként nem csak a divatbemutatók fotóit nézegetjük, hiszen az ott bemutatott szettek sokszor jóval elrugaszkodottabbak annál, mint amik a hétköznapokban elfogadottak lehetnek. Lássuk hát, mások miként viselik a színes harisnyákat őszies szettjeikhez:

 

 

 

Ha kedvet kaptatok a színes és mintás harisnyákhoz, mutatunk pár tippet, hol tudtok hasonlókat beszerezni:

Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top