Már a látványuktól is kisimulsz – Arcápoló újdonságok őszre

Hogy bőrünk jól viselje a hűvösebb időjárást, érdemes egy picit finomhangolni arcápolási szokásainkat. Hogy segítsünk, összegyűjtöttünk bő egy tucat arcápolót, melyek izgalmas újdonságok a témában.

Most, hogy az ősznek nem csak az előszobájában, de egyenesen a nappalija közepén toporgunk, ideje, hogy egy időre félretegyük a nyárból megmaradt, könnyű, géles hidratáló krémjeinket, és némileg újragondoljuk arcápolási rutinunkat. Mindegy, hogy zsíros vagy száraz típusú az arcbőrünk, hogy vízhiányos valónk hialuronsavra szomjazik, vagy éppenséggel mi epedünk egy kis anti-aging löketért, az őszi arcápoló újdonságok között biztosan találunk megfelelő arckrémet vagy célzott bőrápolót. 

HIDRATÁLÓ KRÉMEK

Biotherm – Blue Therapy Amber Algae Revitalize Arckrém

Biotherm – Blue Therapy Amber Algae Revitalize Arckrém

Az energetizáló, tápláló nappali krém ragyogást fokozó mikrogyöngyöket tartalmaz, melyek azonnal beleolvadnak a bőrbe, így a krém felvitelét követően bőrünk természetes rózsás ragyogását azonnal kiemeli. és egészségesebbnek ható bőrszínt biztosít – akár smink nélkül is. Az arcápolót elsősorban az 55+-os nők szükségleteihez fejlesztették ki, frissíti, hidratálja, táplálja az arcbőrt, mégsem válik olajosan nehéz érzetűvé.

Guerlain – Abeille Royale Mattító Nappali Krém

Guerlain - Abeille Royale Mattító Nappali Krém

Guerlain – Abeille Royale Mattító Nappali Krém

A Guerlain luxus-arckrémújdonsága összetevőinek köszönhetően csökkenti az öregedés látható jeleit, valamint feszesebb, egységesebb bőrképet ad. Csökkenti a pórusok méretét, így használatától a bőr textúrája egyenletesebb lesz. Könnyed állagának köszönhetően gyorsan felszívódik a bőrbe, matt végeredményt hagyva maga után, így kombinált és olajos bőrtípus esetén is ideális választás lehet.

Uriage – Dépiderm Éjszakai Krém Barna Foltok Ellen

Uriage - Dépiderm Éjszakai Krém Barna Foltok Ellen

Uriage – Dépiderm Éjszakai Krém Barna Foltok Ellen

Az Uriage új, intenzív arcápoló krémje a sejtaktivitás szempontjából kedvező és külső behatásoktól mentes éjszakai időszakban fejti ki hatását, hogy pigmentfolt-halványító összetevői a lehető leghatékonyabban tudjanak munkálkodni. Könnyű állagú, bársonyos textúrájú, így kellemes érzés viselni. Hámlasztó hatású AHA és BHA tartalma gyorsítja a pigmentálódott bőrsejtek leválását, antioxidáns és nyugtató hatóanyagai pedig szintén segítik elérni az egészségesebb, egyenletesebb bőrképet. Pozitívuma, hogy illat- és színezékmentes, valamint nem tartalmaz mitesszerképző összetevőket sem.

Lush – Celestial Arckrém

Lush – Celestial Arckrém

Száraz arcbőrre kialakított, ápoló krém, mely nyugtatja, regenerálja a bőrt, összetevői védőréteget képeznek, hogy jobban megőrizze  hidratáltságát. E-vitaminban gazdag mandulaolajat, mandulatejet, kakaóvajat, valamint bőrkondicionáló, nyugtató hatású galamborchidea kivonatot is tartalmaz. Nappalra és éjszakára egyaránt használható, gazdag formulájából már egy kevés is puhává varázsolja bőrünket.

Gigi – City Nap Urban Nappali Arckrém

Gigi – City Nap Urban Nappali Arckrém

A hidratáló összetevőkkel gazdagított nappali krém felfrissíti, feltölti a bőrt, serkenti a kollagéntermelést és megőrzi a bőr feszességét, puhaságát. Segítségével búcsút mondhatunk a bőr szárazsága miatt előforduló ráncocskáknak, könnyed állagának és jó felszívódásának köszönhetően pedig a napközbeni fényvédőt sem fogjuk soknak érezni a használata mellett. 

Kiehl’s – Pure Vitality Skin Renewing Arckrém

Kiehl’s – Pure Vitality Skin Renewing Arckrém

A Kiehl’s arckréme 99,6 százalékban természetes eredetű összetevőkből áll, köztük a manukamézzel és a koreai vörösginszeng-gyökérrel, amelyek segítik a bőr természetes megújulását és támogatják ellenállóképességét. Rendszeres használatától a bőrtextúra simább, egyenletesebb lesz, pillekönnyű állagának köszönhetően pedig a zsíros bőrűek számára is megfelelő választás lehet. Az arckrém egy innovatív, zárt tégelyű csomagolásban található, amely segít megóvni az értékes, természetes eredetű összetevőket.

Phi – Cream Laurel Arckrém

Phi – Cream Laurel Arckrém

A magyar bőrápoló termékeket gyártó manufaktúra célzottan az őszi-téli időszakra alkotta meg ezt az extragazdag arckrémet, mely valóban nagyon tápláló és sűrű textúrájú, köszönhetően annak, hogy több mint 40 százalékban értékes növényi olajokat és vajakat tartalmaz. Kifejezetten a száraz, töredezett bőrre készült, akár a kisebb ráncokat is képes feltölteni, és remek fedőkrémként is funkcionál a fagyos-szeles napokon. Ahogy a neve is elárulja – a „laurel” jelentése „babér” – babérolajjal és szibériai fenyőolajjal készült, így illata is télies, a friss, tiszta erdők illatára emlékeztet. Igazi uniszex arcápoló, melyet a férfiak is nyugodt szívvel használhatnak. 

Avon – Distillery Éjszakai Krém 

Avon - Distillery Éjszakai krém

Avon – Distillery Éjszakai krém

Az Avon új, Distillery névre keresztelt, vegán arcápolócsaládjának tagja ez az éjszakai krém, mely igazi hidratálóbomba az arcbőrnek. Nem csak niacinamide-ot és Sodium Hyaluronate-ot, de több más hidratáló összetevőt is tartalmaz. Tökéletesen áttetsző, állaga könnyed, géles-krémes jellegű és teljesen illatmentes, így a clean beauty kedvelői számára is remek alternatíva lehet.

CÉLZOTT BŐRÁPOLÓK

Eucerin – Hyaluron-Filler Booster Vitamin C Szérum

Eucerin - Hyaluron-Filler Booster Vitamin C Szérum

Eucerin – Hyaluron-Filler Booster Vitamin C Szérum

Öregedésgátló szérum, 10 százalék tiszta és frissen aktivált C-vitaminnal. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy felvegye a harcot a szabadgyökökkel, és célzottan az öregedés első jeleire hasson: erősíti a bőrt, feltölti a ráncokat és az arcot bársonyosabbá, ragyogóbbá teszi. Kis molekulatömegű hialuronsav tartalma hatékony hidratáló, amely feltölti a ráncokat a bőr legkülső rétegeiben, licochalcon A összetevője pedig szintén bizonyított hatású antioxidáns, mely a C-vitaminnal együttműködve semlegesíti az UV- és a nagy energiájú látható (HEVIS) fény által létrehozott szabadgyököket.

Inari – Midsummer Magic Éjszakai Arckrém

Inari - Midsummer Magic Éjszakai Arckrém

Inari – Midsummer Magic Éjszakai Arckrém

Az intenzív éjszakai krém támogatja a természetes bőrregenerációt alvás közben. Az aktív összetevők komplexen hatnak, egy, az északi sarkkörnél honos, antioxidánsokban gazdag növény kivonatából állnak, melyek megvédik bőrünket a káros környezeti hatásoktól. Emellett hialuronsavat és más hidratáló anyagokat is tartalmaz a krém, amelynek köszönhetően reggelre teltebbnek, intenzíven ápoltnak látszik. A krém nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, vegán és állatkísérlet-mentes.

TURBLISS Bioaktív Arcmaszk 24K Arannyal

TURBLISS Bioaktív Arcmaszk 24K Arannyal

TURBLISS Bioaktív Arcmaszk 24K Arannyal

A maszk tiszta mikronizált tőzegből áll, melyet 24 karátos arannyal dúsítottak. Az aranyionok stimulálják a sejtek anyagcseréjét és segítenek fenntartani a nedvesség egyensúlyát, miközben a maszk rendszeres használatával csökkenhet a bőr érzékenysége az allergiákkal és fertőzésekkel szemben. Bioaktív összetevői mélyen bejutnak a bőrbe, segítve annak normális működését. Csökkenti a pigmentációt, enyhíti az aknét, miközben felgyorsítja a bőr anyagcseréjét, élettelivé, tonizálttá teszi a bőrt.

Uriage – Age Protect Ránctalanító Filler

Uriage - Age Protect Ránctalanító Filler

Uriage – Age Protect Ránctalanító Filler

Ez a multikorrekciós, bőrtökéletesítő, feltöltő bőrápoló azonnali hatást ér el a bőr öregedésének minden látható jele ellen. Hialuronsav-tartalma azonnal hidratálja a bőrt, és célzottan hat a finom ráncok és a mélyebb barázdák ellen azáltal, hogy láthatóan teltebbé, feszesebbé teszi az arcbőrt.

Lancôme – Advanced Génifique fiatalságaktiváló szérum

Lancôme – Advanced Génifique fiatalságaktiváló szérum

Az Advanced Génifique Serum a fiatalosnak tűnő bőr alapvető jegyeit célozza meg, vagyis a textúrát, a finom és erősebb ráncokat, a ragyogást és a tisztaságot. Reggel és este is alkalmazható, frissítő és könnyed állagú szérum, mely gyorsan, ragacsos utóérzés nélkül felszívódik, így többlépéses arcápolási rutinba is könnyen beilleszthető.

Lush – Rudolph Zselés Arcmaszk

Már a Lush karácsonyi kollekciójának részeként jelent meg ez a mókás kinézetű arcmaszk, melynek nedvszívó fullerföld és rhassoulagyag-tartalma eltünteti a felesleges olajokat a bőrünkről. A régi legyezőfűből és narancshéjból készült forrázat tonizál, a karragénkivonat pedig lágyítja az arcbőrt.

Giorgio Armani – Crema Nera Reviving Volcanic Mask

Giorgio Armani – Crema Nera Reviving Volcanic Mask

Giorgio Armani – Crema Nera Reviving Volcanic Mask

A Giorgio Armani luxusarcmaszkját Pantelleria szigetének erőteljes természete ihlette, vulkanikus por és egy erős növényi kivonat, a Reviscentalis™ a meghatározó alkotóelemei. Valódi kényeztető, érzéki utazás bőrünknek: a fekete gél először olajjá, majd lemosáskor tejszerűvé olvad, miközben láthatóan javíthatja a bőr általános megjelenését, ragyogó arcszínért.

Avon – Distillery Por állagú, Ragyogást Fokozó C-Vitamin Shot

Avon - Distillery Porállagú, ragyogást fokozó C-vitamin shot

Avon – Distillery Por állagú, ragyogást fokozó C-vitamin Shot

Az új, Distillery termékcsalád tagja ez a 100 százalékos tisztaságú C-vitamin-port, valamint E-vitamint is tartalmazó bőrápoló, amit hozzáadhatunk arckrémünkhöz vagy szérumunkhoz, esszenciánkhoz is. A fiola alakú üvegcséből könnyedén, egy kis lyukon át tudjuk adagolni a bőrápoló port, nincs szükség kiskanálra, és nem kell félni attól sem, hogy kiborulna a tartalma. Öt grammos mennyisége abszolút kiadós, alkalmanként egy egészen pici mennyiség az, amely már hatékonyan képes kifejteni a C-vitamin áldásos hatását, vagyis azt, hogy serkenti a kollagéntermelést, így valóban képes ránctalanítani. Emellett erőteljes antioxidánsnak számít, szabadgyök-semlegesítő szerepet tölt be, és a folt- és heghalványításban is biztosan számíthatunk rá. 

PHB Ethical Beauty – Superfood Bőrtápláló Arcápoló Olaj

PHB Ethical Beauty - Superfood Bőrtápláló Arcápoló Olaj

PHB Ethical Beauty – Superfood Bőrtápláló Arcápoló Olaj

A PHB Ethical Beauty arcolaja húsz különböző, válogatott bioaktív növényi összetevőt tartalmaz, köztük olyanokat, mint a csipkebogyó, az avokádó, a gránátalma, a brokkoli, a kurkuma, vagy a sáfrányos szeklice. A kézzel készített, anti-aging hatású készítményt várandósság alatt is biztonsággal használhatjuk, vegán és cruelty free minősítésű.

Mádara – Re:Gene Optic Lift Eye Serum

Mádara - Re:Gene Optic Lift Eye Serum

Mádara – Re:Gene Optic Lift Eye Serum

A 40+-os korosztály számára kifejlesztett speciális szemkörnyékápoló, mely a finom ráncok, a sötét karikák és a megereszkedett szemhéjak, vagyis a szemkontúr öregedésének gyakori jelei ellen hat. A szemszérum kettős hatású: mélyrétegi feszesítő és élénkítő hatóanyagai fiatalítják a bőrt, míg a természetes optikai összetevők azonnal összehúzzák és világosítják az érzékeny szemkörnyéki területet.

MOSSA – VLift Youth Power Booster

MOSSA - VLift Youth Power Booster

MOSSA – VLift Youth Power Booster

A Vlift Boostert a megereszkedett bőr ápolására fejlesztették ki. Tengeri planktonkivonata a finom vonalakat és ráncokat célozza, így használata során a bőr feszesebb képet mutat, hialuronsav-tartalma emellett visszaadja a bőr hidratáltságát. Használata tíz napos, intenzív kúraként javasolt, majd ezt követően elegendő heti 2-3 alkalommal használni az eredmény fenntartása érdekében.