Shine

Jennifer Lopez egy parfümmel is megtámogatja filmje sikerét

Az új illat a lehető legjobbkor érkezett.

Jennifer Lopez körül mostanság nagyon felpörögtek az események. Nem elég, hogy a Versace divatbemutatón nyújtott alakításáért a fél világnak leesett (ismét) az álla attól, milyen gyönyörű, legújabb, a Wall Street Pillangói filmje kapcsán már az Oscar-díjat is emlegetik. Hogy ez túlzás-e vagy sem, majd kiderül, mindenesetre ő biztosan nem panaszkodik, pláne, hogy magánélete is sínen van (nemrég tartották vőlegényével az eljegyzési partijukat), most pedig itt a legújabb illatkülönlegessége, a Promise.

A napokban jelent meg az új parfüm, amely a Fragrantica adatbázisa szerint már az énekesnő 30. illata a sorban. Az újdonság egy fás-virágos illat,  amely a japán körte, a rózsaszín bors és az olasz tangerin frissítő triójával nyit, majd a szívjegyben a lonc, az arab jázmin és az orriszgyökér elegye bontakozik ki. Az alapjegyben borostyánt, szantálfát és kasmírfát találunk.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazin oldalán »

Jennifer Lopez

(Fotó: Fotó: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top