Shine

Flakon-újrahasznosító programot indított a The Body Shop

The Body Shop történetében nem ismeretlen a kiürült termékcsomagolás visszagyűjtése és újrahasznosítása, mostantól ismét életbe lép minden magyarországi The Body Shop üzletben.

1993-ban Anita Roddick, a márka alapítója úttörőként vezette be üzleteiben a termékcsomagolások visszaváltását és újrahasznosítását. Idén globálisan több országban újraindult a program a közösségi kereskedelmi újrahasznosított műanyag bevezetésével összhangban.

A kiürült, kitisztított The Body Shop tégelyeket és flakonokat összegyűjtve tudjuk leadni az üzletekben, egyszerre legalább ötöt szükséges visszavinni. Minden üzletben lesz egy erre kijelölt doboz, abba bedobhatjuk őket. Akik tagjai a Love Your Body Club törzsvásárlói programnak, 5 üres tégely után egy szabadon választható 50 ml-es ajándék testvajat választhatnak, ehhez először be kell mutatni a tégelyeket a szépségtanácsadónak, plusz szükség lesz a törzsvásárlói kártyára is.

További részletek a Krémmánia Magazinon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top