Shine

Jo Malone tervezett parfümöt a Zarának

A luxusillatairól híres parfümőrnek ez az első közös munkája a fast fashion márkával.

Nyolc darabos, uniszex parfümkollekció készült Jo Malone közreműködésével a Zaránál, amelynek darabjai már az itthoni üzletekben is kaphatók. Jo Malone neve talán senkinek sem cseng ismeretlenül, a brit parfümőr 1994-ben indította el saját nevét viselő Jo Malone London parfümmárkáját, amelyet igazi luxusillatok fémjeleznek. Igaz, a márkát pár év után eladta az Estée Laudernek, de Jo Malone nem szállt ki a parfümbizniszből, még 2011-ben megalapította a Jo Loves brandet, amelyet a mai napig igazgat. A mostani kollaboráció magával a parfümőrrel jött létre, a kollekció neve is ezt mutatja: Zara Emotions – A Collection created by Jo Loves.

A parfümök megalkotásában Jo Malone szabad kezet kapott, olyan illatjegyekből építkezett, melyeket ő maga régóta kedvel és szívesen használ kreációiban. A minimalista parfümök az ajánlás szerint önmagukban és egymással rétegezve is használhatók, sőt, így biztosítják igazán, hogy mindenki egy valóban egyedi, személyes illatot viseljen.

Ismerd meg őket a Krémmánia Magazin cikkéből »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top