Shine

Lady Gagáról lemaradt egy ruhadarab

A rajongók nem voltak hálátlanok.

Lady Gaga igazi divatikon, aki az extrémségektől sem riad el, akár a fellépéseiről, akár valamilyen vörös szőnyeges eseményről van szó. Gondoljunk csak a 2010-es MTV VMA-n viselt húsruhájára, vagy arra a púderkék, Valentino Couture gigaruhára, amit az idei Golden Globe-díjátadón láthattunk rajta.

Most azonban a túlzások iránti lelkesedése a másik végletbe taszította az énekesnőt, és sminkmárkája, a Haus Laboratories pop-up üzletének bemutatóján nagyvonalúan lehagyta magáról az öltözéke felét, és nadrág nélkül jelent meg rajongói előtt. Dögös-rockos, tőle már megszokott neccharisnyás szettje így csak egy szimpla fekete pólóból és necc hosszú ujjú felsőből állt, amihez bakancsot viselt, de legalább rágógumi-rózsaszínre festett haja profin passzolt a póló mintájához.

Mindez a megkomponált összhatás is kevés volt azonban hozzá, hogy ne sikkadjon el a kérdés: miért maradt le róla a nadrág?

Lady Gaga a Haus Labs Makeup Pop Up eseményen a színfalak mögött (Fotó: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Később úgy tűnt, választ kaphatott mindenki a fajsúlyos kérdésre, a Stevie Nicks-póló ugyanis csak átmeneti megoldás volt, amíg a színfalak mögött át nem változhatott két lábon járó karácsonyi ajándékká: az esemény további részén egy tűzpiros, full flitteres, köldökig dekoltált Christian Cowan miniruhát viselt, hozzáillő masnival a fején, ami ha nem lett volna elég, még extrém hosszú, gyöngyös körömdíszítéssel is megtoldotta a látványt.

 

Lady Gaga vadóc karácsonyi ajándéknak öltözve sminkmárkája pop-up üzletének megnyitóján, Los Angelesben (Fotó: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia)

A látványért a rajongók sem voltak hálátlanok, éneküktől Lady Gaga könnyekig hatódott:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top