Shine
Szponzorált tartalom

Tudtad, hogy a sminked is lehet vegán? (x)

Sőt, az Inglot márka használatával garantáltan állatkísérlet-mentesen fejlesztett termékekkel készítheted el ünnepi lookodat.

Cruelty free vagy vegán?

Azáltal, ha egy kozmetikai termék gyártása teljes egészében az Európai Unióban zajlik, biztosítható, hogy a termék állatkísérlet-mentesen készüljön. Az EU-ban ugyanis már tiltott az állatokon végzett kísérlet. De tudnod kell, hogy a cruelty free termékek nem feltétlenül jelentik azt, hogy az adott termék nem is tartalmaz állatokból származó alapanyagokat, azaz attól nem biztos, hogy vegán.

Vegánnak azokat a kozmetikai termékeket nevezzük, melyeknek előállításához egyáltalán nem használnak állati származékokat!

Mit válassz? Ismered az Inglotot?

Az Inglot termékek egy része sem állati összetevőt (pl. kollagén, koleszterin vagy zselatin), sem állatokból származó összetevőt (tej, méhviasz, méz) nem tartalmaz, így a vegántermék-embléma feltüntetésére jogosult.

Az Inglot márka folyamatosan olyan nőkkel, influenszerekkel, sztárokkal dolgozik, mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. Az Inglot-nő hisz a tradicionális értékekben, de semmiképp nem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett,  legyen az a környezetvédelem, az LMBTQ-ügy, vagy a nők egyenjogúsítása akár – tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli az életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja, folyamatosan a „világ megmentésén” fáradozik.

Légy te is tudatos vásárlásaidban, fogyasztásaidban! Ha teheted, óvd az állatokat, vásárolj az EU-ban előállított, állatkísérlet-mentes kozmetikumokat!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top