Shine

Taroltak a vörös rúzsok a 77. Golden Globe-gálán

A sminkmesterek az évkezdő filmes gálára, vagyis a Golden Globe-ra a vörös rúzsok mellett tették le voksukat, és milyen jól döntöttek!

A Golden Globe-gála nemcsak a színésznők által prezentált, csodás estélyi ruhákról híres, de a sminkek szempontjából is tartogat olyan mesterműveket, melyek rányomják bélyegüket az egész év szépségtrendjeire. Winnie Harlow modell például bemutatta, miként érdemes az év trendszínét egy alkalmi sminkbe beépíteni, az esemény azonban nem emiatt vált érdekessé.

Sokkal inkább attól, hogy láthattuk, a klasszikus, vörös rúzsok látványára építő sminkek mennyire meghatározóak voltak. Ana de Armas Giorgio Armani rúzsának színe abszolút kedvencünk lett (ha keresnétek: Lip Maestro 402-es árnyalat), de Priyanka Chopra és az immár Arany Glóbusz-díjas Awkwafina is látványos ajaksminket kapott.

Sajnos voltak, akiknél kedvezőtlenebbül alakultak a dolgok a sminkes asztalkánál, Rooney Mara arcáról egész egyszerűen lemaradt a szín és Dakota Fanning esetében sem volt sokkal sikeresebb a „no makeup” look megvalósítása.

A 77. Golden Globe-gála legemlékezetesebb sminkjeinek válogatását a Krémmánia Magazinon találod »

Zoey Deutch és Jane Levy (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage, George Pimentel/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top