Shine

Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyáját percek alatt elkapkodták

A térillatosítás minimum szintet lépett.

Gwyneth Paltrow márkája, a Goop, This Smells Like My Vagina néven dobott piacra egy gyertyát, neve hanyag magyar fordításban annyit tesz: Ilyen illatú a vaginám. Hogy mi szükség volt rá, fel nem foghatjuk, de kétségtelen tény, tökéletesen illik az újdonság Gwyneth Paltrow punciközpontú kínálatába, mondjuk a vaginagőzölő készülék és a jádetojás mellé. A sikere pedig óriási, a gyertyát borsos ára ellenére is pillanatok alatt elkapkodták a webshopból.

Az 58 fontért, átszámítva 22 ezer forintért árult gyertya a leírása szerint „Vicces, gyönyörű, szexi és szépségesen váratlan illat, a gyertya geránium, citrusos bergamott és cédrus abszolúttal készült, melyek mellé a damaszkuszi rózsa és illatos ábelfű került, hogy beindítsa fantáziánkat, a csábítást és a kifinomult bujaságot.”

Gwyneth Paltrow márkája, a Goop dobta piacra a vaginaillatú gyertyát. (Fotó: Goop)

Nos, bár kétségtelen tény, az ihletet adó testillat eredete nincs konkrét személyhez kötve, mégis ki lenne az, akinek – tudván a forrását – nem az exszínésznő jutna eszébe minden gyertyagyújtás alkalmával? Vagy talán ez a kulcs, hogy elménk megkapja az édeshármas lehetőségét Gwyneth-tel? Ó, jaj.

Ilyen illatú a vaginám – citrusos és cédrusos (Fotó: Goop)

Derek Blasberg újságíró pontosan megfogalmazta az ötletet, ami a térillatosító kitalálása mögött húzódhat: „Adj nekik valamit, amit sohasem vennének meg maguknak.” Bingó! Ráadásul megveszik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top