Shine

5 fátyolmaszkújdonság, amiktől pikk-pakk hidratáltabb lesz a bőröd

Jön a tavasz, ideje felkészíteni rá arcbőrünket!

Fújta már a hűvös szél, csípte a hideg és szárította a benti levegő arcunkat az elmúlt hónapokban éppen eleget hozzá, hogy kapjon egy kis plusz ápolást, hidratálást. Végtére is jön a jó idő, ugyan ki szeretné nyúzott arccal fogadni az első tavaszi napokat?

Szerencsére az extra bőrápoláshoz többféle eszköz is rendelkezésünkre áll: választhatunk szérumokat, esszenciákat, de az is nagyon jó, ha hetente egy, esetleg kettő alkalommal felteszünk egy hidratáló szövetmaszkot. Ezek ugyanis tocsognak a bőrnek hasznos összetevőkben, hidratáló bőrpuhító hatásukat azonnal kifejtik, nem egy pedig ezenkívül még vitaminokat, peptideket is tartalmaz. 

Fátyolmaszk újdonságok, melyektől hidratáltabb lesz a bőröd

Fátyolmaszk újdonságok, melyektől hidratáltabb lesz a bőröd

A Balea C-Vitaminos Szérum és Szövetmaszk újdonsága fő helyen tartalmazza a C-vitamin egy formáját, mely nagyon jó antioxidáns, segíti a bőr kollagéntermelését, ráadásul ott van mellette az E-vitamin is, ők ketten, együtt pedig még jobban kifejtik hatásukat. Ezen kívül többféle hidratáló összetevőt tartalmaz és még gyulladáscsökkentők is kerültek bele, így egy igazán jó kis drogériás maszkot köszönthetünk a személyében. 

A L’Oreal Paris Age Specialist 45+ Szövetmaszk egy feszesítő fátyolmaszkújdonság, melynek összetevői között megtaláljuk a retinoidok egyik típusát is, amiről tudható, hogy hatásos antioxidáns, segíti a sejtek normális működését, egészségesebb, jobb sejtek képződését, ily módon anti-aging hatással bír. Az ígéretek szerint használatától a bőr rugalmassága javulhat, hidratáltabbnak, feszesebbnek érződhet.

Az Avon K-Beauty Glow Double Fátyolmaszk a márka k-beauty kollekciójának legújabb tagja, hidratálja és ragyogóvá teszi bőrünket. Számos hidratáló összetevőt, a bőrnek hasznos vitaminokat, peptideket, antioxidánsokat és még gyulladáscsökkentő összetevőket is tartalmaz. Használata azonos a többi fátyolmaszkéval, 15-20 percet érdemes a megtisztított bőrön hagyni, majd a levétel után a megmaradt szérumot nem kell lemosni, sőt, érdemes bemasszírozni az arcbőrbe, de juthat belőle a nyakra, dekoltázsra is.

A Neogence Ránctalanító Fátyolmaszk Retinollal valódi k-beauty fátyolmaszk, melynek kiemelt hatóanyaga az A-vitamin, más néven retinol, ami ránctalanító hatású és késlelteti a bőr öregedési folyamatát. Ezen kívül sárgabarack-kivonatot is tartalmaz, aminek magas C-vitamin- és antioxidánstartalma van, melyek erősen regenerálják, hidratálják, és kisimítják a bőrt. Jó, ha tudod, hogy a retinol igazi top anti-aging hatóanyag, képes ugyanis csökkenteni a már kialakult ráncokat, valamint tömörebb, feszesebb bőrképet is eredményez.  

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfelöltő Fátyolmaszk egy környezetbarát biocellulózból készült ráncfeltöltő fátyolmaszk, mely kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat is tartalmaz. Könnyű feltenni, nem csúszik félre, nem csöpög, holott gazdagon át van itatva hatóanyagokkal. Használatával a bőr üde, friss és egészségesen ragyogó lesz. Egy- és többdarabos kiszerelésben is választhatjuk, utóbbi esetén az ár is sokkal kedvezőbb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top