Tavaszi bőrápoló újdonságok testre és arcra

Száraz bőrre, zsíros bőrre, arcodra és a testedre egyaránt mutatunk kipróbálásra érdemes kozmetikai újdonságokat, melyek most, a tavaszi szezonra jelentek meg.

A tavasz kezdetekor érdemes átnézni arcápolóinkat, hisz egészen más ápolást igényel a bőrünk, mint télen. Egyre inkább előtérbe kerülhetnek a könnyedebb arckrémek, nem beszélve a fényvédőt tartalmazókról, és az sem kizárt, hogy mostanra már bőrünk a téli fakóság, nyúzottság minden tünetét produkálja, amelyeken egy-egy célzott bőrápolóval segíthetünk. 

Testünk is megsínyli a téli hónapokat, küzdünk a bőrszárazságtól viszkető bőrünkkel, amit érdemes lesz most már rendbe tennünk, mielőtt betör a lábvillantós szezon, és persze azt is érdemes mérlegelni, hogy a szikrázó napsütésben majd mit használunk izzadás ellen.

Ezekre és még számos más bőrápolási mizériára válogattuk össze nektek a legújabb arc- és bőrápolási újdonságokat, luxuskategóriásat és drogériásat egyaránt.  

Arcápolók

Clarins – Nutri-Lumière Jour Nappali Arcápoló

Clarins - Nutri-Lumière Jour Arcápoló

Clarins – Nutri-Lumière Jour Nappali Arcápoló

Új arcápoló termékcsalád jelent meg a Clarinsnál, melyet kifejezetten az érett bőr számára fejlesztettek ki. A nappali és éjszakai hidratáló krémek mellett egy tápláló, revitalizáló nappali emulzió, valamint egy bőrmegújító esszencia is megtalálható, melyek mindegyike tartalmazza azt az egyedi (a vadgesztenye virágából és gyümölcséből készült kivonatok kombinálásával kialakított) formulát, mely stimulálja a bőr mikrotápanyag-hálózatát, és amely a márka új, egyedi innovációja.

Ár: 40 490 Ft

Lancôme – Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20 Arcápoló

Lancôme – Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20

Lancôme – Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20

A Lancôme  következő generációs Rénergie öregedésgátló arckrémje, mely biotechnológiával kinyert, erőteljes lenmagkivonattal gazdagított, és ennek köszönhetően hármas hatékonyságot nyújt. A ráncok simábbnak tűnnek, a bőr feszesebbnek érződik, a sötét foltok elhalványulnak. Az arcápoló SPF20-as fényvédelemmel is bír, amely megfelelő védelmet nyújt a bőr számára a hétköznapokon.
 
Ár: 29 600 Ft

Yves Saint Laurent – Pure Shots termékcsalád

Yves Saint Laurent – Pure Shots termékcsalád

Yves Saint Laurent – Pure Shots termékcsalád

Új bőrápoló termékcsalád jelent meg az YSL Beautynál, a Pure Shots luxuskozmetikumait tiszta, válogatott formulák jellemzik. A négy szérum és a célzott bőrápoló krém közül a Night Reboot Serum segít a nagyvárosi élet okozta fáradtság jeleinek eltüntetésében, a Perfect Plumper Creamnek köszönhetően pedig a bőr teltebb lesz, az öregedés látható jelei, a ráncok, petyhüdtség, fakó bőr azonnal csökkenni kezdenek. A Lines Away Serum egy hialuronsavban gazdag készítmény, amitől a ráncok napról napra halványodnak, a bőr pedig táplált lesz.

Ár: Night Reboot Serum – 30 500 Ft, Perfect Plumper Cream– 34 160 Ft, Lines Away Serum– 30 500 Ft

Estée Lauder – Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment Ferment² + Vitamin C Szérum

Estée Lauder - Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment Ferment² + Vitamin C Szérum

Estée Lauder – Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment Ferment² + Vitamin C Szérum

Ez az ultrakönnyű szérum gyorsan fokozza a bőr természetes ragyogását, és jelentősen csökkenti a sötét foltok, a napfoltok, az életkor és a pattanások okozta elszíneződések láthatóságát. Azonnal hidratálja, simává és puhává teszi a bőrfelszínt, erős antioxidáns-tartalma pedig megakadályozza a jövőbeni elszíneződések kialakulását.

Ár: 32 500 Ft

Paula’s Choice – Water-Infusing Electrolyte Moisturizer

Paula's Choice - Water-Infusing Electrolyte Moisturizer

Paula’s Choice – Water-Infusing Electrolyte Moisturizer

A márka könnyed hidratálókrém-újdonsága, melyet vízhiányos bőrre fejlesztettek ki. Azonnal és hosszan tartóan hidratál, hosszú távon erősíti a bőr védőrétegét és vízmegtartó képességét. Hidratáló elektrolitokban és vízmegkötő összetevőkben gazdag, erősíti a bőr védőrétegét, gátolja a víz és az NMF-összetevők elvesztését. A márkától megszokott módon teljes mértékben illat- és színezékmentes készítmény.

Ár: 12 490 Ft

Orlane – Anagenèse Essential Time-Fighting Arcápoló

Orlane - Anagenèse Essential Time-Fighting Arcápoló

Orlane – Anagenèse Essential Time-Fighting Arcápoló

Az új Orlane Anagenèse termékcsalád tagja ez az arcápoló, mely innovatív formulájának ereje abban rejlik, hogy fokozza az epidermális növekedési tényezők termelését a zsírszövetben lévő őssejtek és a DNS-javító folyamatok stimulálásával. Gazdag textúrájú krém, mely azonnali enyhülést és hidratálást biztosít a bőrnek. Fokozza a sejtmegújulást és regenerálódást, erősíti a bőrt, miközben csökkenti a finom barázdákat és ráncokat. A termékcsaládban találunk még mellette szemkörnyékápolót, szérumot és arcmaszkot is.

Ár: 14 550 Ft

Nuxe – Nuxuriance Gold Nutri-Erősítő Olaj-Krém

Nuxe - Nuxuriance Gold Nutri-Erősítő Olaj-Krém

Nuxe – Nuxuriance Gold Nutri-Erősítő Olaj-Krém

Száraz, elvékonyodott bőrre való a Nuxe új, Nuxuriance arcápoló családjába tartozó nappali krém, mely selymes textúrájú, botanikai olajakkal gazdagított, könnyedén olvad bele a bőrbe. Mindennapos használatával az ígéretek szerint erősebb lesz a bőr szerkezete, fokozza a száraz meggyengült bőr ragyogását. Táplálja és revitalizálja a bőrt, hatása már pár használat után is látható.

Ár: 18 250Ft

Bioderma – Hydrabio Gél-Krém

Bioderma - Hydrabio Gél-KrémA új hidratáló a sejtek szintjén hat. Az epidermisz összetételéhez hasonló emulziónak köszönhetően az Aquagenium®* szabadalom aktív összetevői célzottabban fejtik ki hatásukat, amely során újraindítják a bőr hidratáló folyamatait, valamint fokozzák a sejtekben a vízkörforgást. A Hydrabio Gél-Krém helyreállítja a bőr textúráját és visszaadja természetes ragyogását. E-vitamin-tartalma révén védi a bőrt az oxidatív stressz hatásaitól és megelőzi a korai bőröregedést.

Ár: 5090 Ft

L’Oreal Paris – Age Perfect Golden Age Arckrém

L'Oreal Paris - Age Perfect Golden Age Arckrém

L’Oreal Paris – Age Perfect Golden Age Arckrém

Célzottan a 60+-os korosztály számára kialakított arcápoló újdonság, mely kalciummal és pünkösdirózsa-kivonattal gazdagított. Ez a ragyogást elősegítő arckrém idővel fokozhatja a bőr természetes rózsás színét és feszesítheti is azt. Segít elfedni a tartós, sötét karikákat.

Ár: 4 499 Ft

Lierac – Cica-Filler Bőrfiatalító Helyreállító Szérum

Lierac - Cica-Filler Bőrfiatalító Helyreállító Szérum

Lierac – Cica-Filler Bőrfiatalító Helyreállító Szérum

Három aktív összetevő hatékonyságán alapuk az új, ampullás kiszerelésű arcszérum: a pro-kollagén bakuchiol növeli az irha sűrűségét, a bőrmegújító Alchemilla – Ivy – Horsetail Komplex javítja a felhámot és helyreállítja az irhát, a feltöltő HYALU-3 koncentrátum pedig fokozza a hialuronsav koncentrációját a bőr mindhárom rétegében.

Ár: 14 850Ft

Vichy – Liftactiv Specialist Peptide-C Ránctalanító Ampullák

Vichy - Liftactiv Specialist Peptide-C Ránctalanító Ampullák

Vichy – Liftactiv Specialist Peptide-C Ránctalanító Ampullák

10 százalék tiszta C-vitamint, biopeptideket, természetes eredetű hialuronsavat és természetesen Vichy Termálvízet tartalmazó illatanyagmentes újdonság, mely az ígéretek szerint azonnal hidratálja és feszesíti a bőrt, tíznapos használat után már észrevehetően simább, ragyogóbb tőle az arcbőr, négy hét alatt pedig ránctalanító hatását is láthatóan kifejti.

Ár: 7 499 Ft

Lush –  Ultraplant arctisztító

Lush -  Ultraplant arctisztító

Lush – Ultraplant arctisztító

Száz százalékban vegán arctisztító, mely tíz tisztító és hidratáló összetevőt tartalmaz. A folyékony arany néven is ismert, könnyű és hidratáló bio jojobaolaj mellett kandelilla- és napraforgóviaszt, antimikrobiális és antibakteriális tulajdonságú bio agávénektárt és narancsvirágvizet is tartalmaz, ez utóbbi adja az arctisztító könnyű, virágos illatát.

Ár: 4 590 Ft

Mádara – Time Miracle Hydra Firm Jelly

Mádara - Time Miracle Hydra Firm Jelly

Mádara – Time Miracle Hydra Firm Jelly

Szuperdózisú nyírfalével és multimolekuláris hialuronsavval gazdagított hidratáló koncentrátum, mely feszesebbé, ragyogóbbá varázsolja az arcbőrt. Primerként is alkalmazható, zselés állagú nappali krém, mely nem tömíti el a pórusokat, nem ragad, megfelelően felszívódik, uniszex készítmény lévén pedig férfiak is nyugodtan használhatják.

Ár: 11 990 Ft

FOREO – Farm to Face Green Tea maszk

FOREO - Farm to Face Green Tea maszk

FOREO – Farm to Face Green Tea maszk

A FOREO UFO okosarcmaszk-készülékeihez kifejlesztett maszkja, mely természetes alapanyagokból készült, 100 százalékban növényi alapú, biológiailag lebomló, és persze a bőr számára hasznos tápanyagokkal teli. Az egyik leghatékonyabb antioxidánssal, a zöld tea erejével nyugtatja és kényezteti a stresszes bőrt, az UFO okosarcmaszk-készülékkel párosítva a kétperces Green Tea arcmaszkkezelés finoman megtisztítja és megvédi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben.

Ár: 6 999 Ft

Eucerin – Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk

Eucerin - Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk

Eucerin – Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk

Az Eucerin anti-aging újdonságai közé tartozik ez a fátyolmaszk, melyet darabonkénti kiszerelésben és csomagban is megtalálunk a patikákban. Környezetbarát biocellulózból készült ráncfeltöltő fátyolmaszk, mely kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz. Könnyű feltenni, nem csúszik félre, nem csöpög, így kényelmes a használata. Megfelelően illeszkedik az archoz, használatával a bőr üde, friss és egészségesen ragyogó lesz.

Ár: 1 990 Ft / 5090 Ft

BotanicOil – Hippophae Rhamnoides Mud Mask, 100% Homoktövis Maszk

BotanicOil - Hippophae Rhamnoides Mud Mask, 100% Homoktövis Maszk

BotanicOil – Hippophae Rhamnoides Mud Mask, 100% Homoktövis Maszk

A BotanicOil homoktövisből készült maszk az olajon kívül magában hordozza az olaj préselése során keletkezett szilárd hordozóanyagokat, így még magasabb koncentrációban tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat. A magból hidegen sajtolás útján kinyert iszap rendkívül gazdag antioxidáns tulajdonságú E-vitaminban, valamint magas olajtartalmának köszönhetően esszenciális zsírsavakban, igazi omega-3 ,6, 7 zsírsavforrás. Minden bőrtípusra ajánlott, de különösen a sérült és problémás bőr számára nyújt elsősegélyt. Elősegíti a bőr természetes regenerálódását, ezáltal helyileg képes csillapítani a fagyási–égési és egyéb bőrsérülések okozta gyulladásos folyamatokat, továbbá az iszap gyengéd hámosító tulajdonsága miatt serkenti a heges sebek gyógyulását is.

Ár: 9 990 Ft

AVON – Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampullák

AVON - Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampullák

AVON – Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampullák

Az Avon új bőrfeszesítő ampulláival hétnapos kúrát tarthatunk bőrünknek, mely az ígéretek szerint akár hét év kollagénvesztését is segítheti helyreállítani. Az Anew protinol technológiájával látványos változást érhetünk el ez idő alatt, bőrünk feszesebb és ragyogóbb lehet, ráncaink látványosan halványodhatnak. Annak érdekében, hogy az ampullák hatása hosszú távon megmaradjon, a kúrát havi rendszerességgel ajánlják elvégezni.

Ár: 6 000 Ft

Testápolók

La Roche-Posay – Lipikar Baume AP+M testápoló balzsam

La Roche-Posay - Lipikar Baume AP+M testápoló balzsam

La Roche-Posay – Lipikar Baume AP+M testápoló balzsam

A La Roche-Posay LIPIKAR BAUME AP+ testápolójának újragondolt változata, melyet olyan új technológiával egészítettek ki, ami korlátozza az ekcémában szerepet játszó Staphylococcus baktériumok szaporodását és fennmaradását, ezáltal megerősítve a bőrön élő mikroorganizmusok, vagyis a mikrobiom egyensúlyát. A testápoló balzsam nagyon száraz, akár ekcémára hajlamos bőrre ajánlott bőrápoló, amit a kisbabák és gyerekek érzékeny bőrére is használhatunk.

Ár: 7 599 Ft

Eucerin – AtopiControl próbacsomag

Eucerin - AtopiControl próbacsomag

Eucerin – AtopiControl próbacsomag

A márka tavaszi újdonsága ez az összeállítás, melyben főként mini kiszerelésben találjuk meg a száraz, töredezett és ekcémás bőrre kifejlesztett AtopiControl 12 százalék Omega-zsírsavas testápolót, az AtopiControl SOS bőrnyugtató krémet, az AtopiControl kézkrémet, valamint az SOS Ajakbalzsamot. Kedvező árának köszönhetően kockázat nélkül tesztelhetjük le őket, hogy meggyőződjünk róla, valóban rájuk van-e szüksége bőrünknek.

Ár: 990 Ft

Lush – Ro’s Argan pucér testápoló

Lush - Ro's Argan pucér testápoló

Lush – Ro’s Argan pucér testápoló

A márka új pucér testápolója többek között nyugtató, kondicionáló, hidratáló argánolajat, bio kakaóvajat és kupuazuvajat, valamint goji bogyó levet is tartalmaz, mely tonizálja és stimulálja a bőrt, egyúttal egészséges ragyogást ad neki. Vízzel keverve lágy tejet képez, mely krémes érzetet kelt a bőrön.

Ár: 5 190 Ft

CERAVE – SA Bőrsimító hidratáló krém

CERAVE SA Bőrsimító hidratáló krém

CERAVE – SA Bőrsimító hidratáló krém

A köznyelvben libabőrös, vagyis hiperkeratózisos bőr számára kifejlesztett bőrápoló, melytől a felkaron vagy a combon jelentkező, szemcsés, érdes tapintású bőr puhább és simább lesz. A hiperkeratózis az elhalt bőrsejtek felhalmozódása, krónikus formája a keratosis pilaris, ami rendkívül gyakori, és elsősorban fiatal nőknél jelentkezik. A jelenség ártalmatlan, azonban esztétikai szempontból rendkívül nehéz javítani rajta. A CERAVE SA Bőrsimító hidratáló krém hámlasztja, puhítja és simítja az érdes felületű, szemcsés, száraz bőrt. Fő hatóanyagai között találunk három alapvető ceramidot (1,3 és 6-ll), 10 százalék ureát és hámlasztó hatású szalicilsavat. Illatmentes, hipoallergén formulájú készítmény.

Ár: 5 499 Ft

Biobaza – Natural Deo Stick

Biobaza - Natural Deo Stick

Biobaza – Natural Deo Stick

A márka új, stiftes dezodorjai 96 százalékban természetes összetevőket tartalmaznak, két illatban érhetők el. A levendulás, bergamottos Purple Freshness stick levendula- és bergamott-illóolaj segítségével biztosítja a frissességet, míg a zöld teás, grapefruitos Feel Good stick természetes zöldtea-illata nyugtató hatású, a grapefruit frissessége pedig véd a kellemetlen szagoktól.

Ár: 1 899 Ft

YAMUNA – HEMP Kendermagolajos növényi szappan

YAMUNA - HEMP Kendermagolajos növényi szappan

YAMUNA – HEMP Kendermagolajos növényi szappan

A márka lágyan habzó szappanújdonsága kíméletesen tisztít, mialatt a hozzáadott kendermagolaj a benne található Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak köszönhetően nyugtatja, táplálja és hidratálja a bőrt. Minden bőrtípuson alkalmazható, hatóanyaga javítja a bőr vízmegkötő képességét, és segít a kisebb horzsolások, ekcéma tüneteinek enyhítésében is.

Ár: 950 Ft

Bőrápolással, arcápolással kapcsolatos cikkeink közül a lentiek is érdekesek lehetnek számodra: