Shine

Más, mint amire gondolsz, és most hasznos is lehet: ez a YouTube legnépszerűbb sminkes videója

Több mint 207 millió nézettsége, ennyien nem tévedhetnek.

Tati a közel tízmillió feliratkozójával, vagy Jaclyn Hill a maga 5,8 milliós táborával sem tudott egyetlen videójához sem olyan nézettséget generálni, mint dope2111, vagyis Promise Phan, aki különböző hírességekké vagy mesehősökké, filmbéli karakterekké sminkeli magát profi módon – nem mellesleg pedig Michelle Phan vietnámi-amerikai sminkmester sógórnője.

Meg kell jegyezni, neki is csaknem hatmillió feliratkozója van a YouTube-on, de így is elismerésre méltó, hogy a makeup tutorial keresőszó eredményeit nézve az egyik 2015-ös videója már több mint 207 millió megtekintésnél jár.

A videóban rokonait, barátait sminkeli ki az Agymanók mesefilm karaktereivé, tudod, amelyikben az érzelmek megszemélyesített kis lények: Derű, Bánat, Harag, Undor, és Majré. Hogy az évenkénti halloweeni időszakok tolták-e meg ennyire a cuki rajzfilmkarakter-sminkeket, vagy szimplán csak a film sikere, ezt nem tudni, mindenesetre a végeredmény nagyon aranyos.

Nézd meg a videót a Krémmánia Magazin oldalán »»

A YouTube legnézettebb sminkes videója karanténhelyzetben igazán jól jöhet.

A YouTube legnézettebb sminkes videója most igazán jól jöhet. (Illusztráció: twinsterphoto/Getty Images)

Még több Agymanók:

Ezt tuti imádni fogja a gyerek: Agymanók színező – nyomtasd ki!

Agymanók – egy váratlanul bölcs, okos mese, amit garantáltan megkönnyezel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top