Shine

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárra

A nyári szezonra megjelent újdonságok nemcsak dizájn tekintetében ütősek, a minőségükre sem lehet panaszunk.

Mutatjuk a legizgalmasabb darabokat szem- és szájsmink, valamint arcsmink kategóriákban, de nem feledkeztünk meg a kapcsolódó kiegészítőkről, arcszépítőkről sem.

Szemsmink

Karl Lagerfeld X Modelco – Choupette Collectable Eyeshadow Palette Day to Night szemhéjfesték szett

A divatcézár az ausztrál ModelCo sminmárkával készített egy limitált kiadású kollekciót, amelybe belekerült ez a Choupette cica formájú szemhéjpúder-paletta is. A finish-ek tekintetében mattokat, krómozott gyöngyház hatásúakat és 3D hatású metál fényűeket is találhatunk a két palettában: egy nude és egy füstös szemsminkek készítésére is alkalmas, földszíneket rejtő változat jelent meg.

Chanel – LES 9 OMBRES Exclusive Creation szemfestékpaletta

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA Chanel nyári újdonsága ez a kilenc árnyalatot tartalmazó, limitált kiadású szemfestékpaletta, amelyben lágyan matt és fényesen csillogó színeket is találhatunk. Az árnyalatok ügyes keverésével világos nude és sötétebb, drámai sminkeket is készíthetünk, miközben a karakteres színeket sem spórolták ki, így a most divatos kék és zöld is belekerült, a bronzról már nem is szólva.

Lancôme – Monsieur Big Waterproof szempillaspirál

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA 2017-ben debütált Monsieur Big szempillaspirál új, vízálló formulával rukkolt elő, amely nem csak a bámulatos szempilladúsító és hosszabbító hatásra képes, de az egész nap során felmerülő kihívásokkal is képes megbirkózni anélkül, hogy veszélybe sodorná a kényelmet.

Lancôme – Big Lashes Extension Fibers szempilladúsító

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraHogy egy lépéssel tovább menjen, a Lancôme piacra dobott egy szempilladúsító rostokkal dolgozó szempilla primert is, a Big Lashes Extension Fibers-t. Ezzel még a legpicurkább pillákból is is égig érő volument hozhatunk ki: kitölthetjük a szempilláikat, egyenként megvastagíthatjuk azokat, megnövelve hosszúságukat és hihetetlenül merész volument elérve általa.

The Body Shop – Brow Sport szemöldökformázó

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárra

Az izzadság- és vízálló, 100% vegán Brow Sport szemöldökformázót akár az edzések idejére is magunkon hagyhatjuk, ugyanis nem kenődik el, nem maszatolódik, egész nap a helyén marad. A vékony, ferde végű, filces applikátornak köszönhetően nagyon precízen lehet használni, építhetővé teszi a vonalat és így természetesen szép hatást kelt. Nem tartalmaz petrolatumot és ásványi olajat, érzékeny bőrre is használható.

M·A·C X Patrick Starrr 2. – Floral Realness Full Face Kit sminkszett

Nem csak szemsminkről van szó, hanem teljes szettről, amelyben a négyes szemhéjárnyaló mellé került még rúzs, szájfény és pirosító is. A M.A.C már második kollekcióját mutatta be Patrick Starrr, sminkes vloggerből lett sminkmester celebritás közreműködésével, az eredmény pedig igencsak ámulatba ejtő. A mesés virágos csomagolású sminkek két színkompozícióban érhetők el, a lilás szemsminkeket tartalmazó Me So Chic mellett a a pinkes és vibráló kéket rejtő Me So Fleek került az üzletekbe.

M.A.C X Jeremy Scott Eye Shadow X 29: Lo-Fi szemfestékpaletta

Jeremy Scott, a Moschino kreatív igazgatója közreműködésével tervezett szemfestékpaletta gigászi lett, nem kevesebb, mint 29 vadító színkombinációt tartalmaz. Persze Scott a dizájnra is figyelt és stílusos, a 80′-as éveket felelevenítő, magnó alakú sminkdobozba zárta a szemsminkeket. Többféle finisht tartalmaz a szett, szaténost, mattot, gyöngyházfényűt és csillogót egyaránt megtalálhatunk.

 

Szájsmink

Giorgio Armani – Neo Nude Ecstasy Balm ajakrúzs

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárra

Neo Nude néven jelent meg a Giorgio Armani új sminkkollekciója, amely egyben az első teljes franchise a „no makeup” smink kifejezéséhez. Egyszerű tökéletesség és a formulák új generációja ölt testet az ajakbalzsamokban: ultra könnyen eloszlatható állagú ajakszínezők, amelyek pihekönnyű viselést és egyszerű felvitelt ígérnek, három árnyalatban.

The Body Shop – Shine Lip Liquid szájfény

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárra

Használhatjuk önmagában is, ha egy kis ragyogásra vágyunk, de rúzs fölé is érdemes kipróbálni, hiszen a legmattabb ajakszínezőt is ragyogóvá varázsolja, miközben a színével is trükkösen feldobja azt. A formulát közösségi kereskedelemből származó jojobaolajjal, marulaolajjal és argánolajjal gazdagították azért, hogy ne csak szép fényessé tegye az ajkakat, de ápolja is azokat.

Guerlain – Rouge G de Guerlain rúzs

A Guerlain megalkotta az első személyre szabható rúzst és hozzá tartozó tokot dupla tükörrel, így most már nem csak a rúzs színét választhatjuk ki, de többféle tokszín közül is válogathatunk. A rúzs intenzíven pigmentált, növényi alapú polimereket és ezüst mikrokristályt is tartalmaz, fénye selymesen ragyogó.

Yves Saint Laurent Volupté Liquid Colour Balm ajakszínező

Folyékony ajakrúzsokkal jelentkezett az YSL, amelyek az ajakbalzsamok ápolását is magában hordozzák így nem csak hosszan tartó színt kaphatnak ajkaink, de a hosszan tartó ápolás is biztosított lesz számukra. Az ajakszínező 12 árnyalatban érhető el, a fotón az Expose Me Rose fantázianevű látható.

M.A.C X Jeremy Scott Lip X 9: Future Emotions rúzspaletta

A Jeremy Scott közreműködésével tervezett M.A.C kollekcióba egy rúzspaletta is belekerült, amely kilenc árnyalatot tartalmaz: matt, szatén és krémes textúrájú változatokat találhatunk a magnókazetta dizájnos dobozkában.

Chanel ROUGE COCO LIP BLUSH szájfény és pirosító

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA 2 az 1-ben formulájú kozmetikummal nem csak ajkainkat színezhetjük, de orcáinkra téve pirosítóként is használhatjuk. A géles formulájú ajakszínezőből elég egy pici pöttyöt ujjainkkal szétdolgozni orcánkon a lágy hatásért, miközben amiatt sem kell aggódnunk, hogy bőrünk ragacsos érzetet kap általa. Ajkainkon lágy, matt finisht adhat különböző árnyalatban.

 

Arcsmink

Lancôme Bronze & Glow bronzosító és highlighter

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA Lancôme új Bronze & Glow bronzosítója ultra fényes, napsütötte arcbőrt biztosít egyetlen ecsetvonással. A paletta bronzosítót és highlightert is tartalmaz, amelyeket kombinálva rendkívül jól tükröződő, rózsás-aranyos selyemfényt kaphat a bőrünk, a lehető legtermészetesebb formában. A bronzosító két színben jelenik meg, a 01 Time to Glow! közepes és sötétebb bőrűek számára, míg a 02 Your Pink Glow Shot a világos és közepes bőrszínnel rendelkezők számára lehet ideális választás.

Karl Lagerfeld X Modelco – Luxe Highlight & Glow highlighter

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA Karl Lagerfeld X ModelCo sminkkollekció tagja a highlighter, amely azonnali fényt és ragyogást ad bőrünknek. A szuperfinom, selymes púder gyöngyházfényű pigmenteket tartalmaz, amelyek visszaverik a fény, és felerősítik a bőr természetes ragyogását. A highlighterből három árnyalat került a kollekcióba.

Guerlain – Terracotta Light bronzosító púder 

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA Guerlain Terracotta Light bronzosító púdere pillanatok alatt életre kelti a bőrt  egyedülálló, napsütötte színt kölcsönözve számára. Az arc természetesen üde lesz, miközben különleges illatokkal is kényezteti érzékeinket: ylang-ylang, narancsvirág, napsütötte tonkabab, vanília és selymes fehér pézsma illata is került a hat színárnyalatban megjelent arcsminkbe.

Giorgio Armani Neo Nude Compact egységesítő púder

A „no makeup” sminkelési irányzat ihlette Neo Nude kollekcióban kapott helyett ez a púder is, amely nagyon könnyen eloszlatható bőrön, felvíve pedig egyáltalán nem nehezíti el az arcbőrt, hanem észrevehetetlenül teszi a dolgát és varázsol egységes bőrszínt hosszú órákra.

Giorgio Armani – Neo Nude A-line arcsminkek

 

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA Giorgio Armani Neo Nude kollekcióba három folyékony arctökéletesítő készítmény is került az A-line részeként: az A-highlight folyékony highlighter mellett még az A-contour folyékony arckontúr és az A-blush folyékony arcpirosítót is megtalálhatjuk, természetesen mindegyiket több színárnyalatban.

Smashbox – The Cali Contour Palette kontúrpaletta

Hat színből álló kontúrpalettát dobott piacra a Smashbox, amelyeket a kaliforniai nyár ragyogása ihletett. A gazdagon pigmentált, könnyen eldolgozható sminkek között highlightert, bronzosítót és pirosítót is találunk,  amelyek segítségével nyári barnaságunkat pillanatok alatt felturbózhatjuk.

Shiseido – Synchro Skin Tinted Gel Cream SPF 30

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárra5 színárnyalatban kapható, színezett gélkrémes arcápoló jelent meg a japán luxusmárkánál, amely természetes fényt, egészséges összhatást biztosít arcbőrünk számára. Széles spektrumú, SPF 30-as fényvédelemmel ellátott készítmény, mely gazdag hidratáló összetevőkben. Komedogén összetevőket nem tartalmaz, illat- és olajmentes bőrápoló.

 

Sminkelés előtt, alatt és után – kiegészítők

Karl Lagerfeld X ModelCo – Collectable Karl Brush Collection ecsetszett

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA Karl Lagerfeld X ModelCo sminkkollekcióba nem csak kozmetikumoknak jutott hely, de kiegészítők is bekerültek, például ez az ötös ecsetszett, mely minden alapecsetet tartalmaz szemre, arcra és púderezéshez, amelyre csak szükségünk lehet.

Lancôme – Eau Micellaire Confort micellás víz

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA smink eltávolítása néha kellemetlen érzéssel jár, bőrünk húzódhat, kipirosodhat, pláne, ha amúgy is érzékeny arcbőrünk van. A probléma megoldásához a Lancôme egy olyan micellás vizet fejlesztett ki, amely gyengéden, mégis alaposan távolítja el a smink minden nyomát, miközben a benne lévő akácméz és rózsavíz hidratálja, és nyugtatja az arcbőrt.

Lancôme – Hydra Zen Jelly Mask arcmaszk

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraHa napi szinten sminkeljük magunkat, fontos, hogy arcbőrünk tisztítására is gondot fordítsunk. Arcápolási rutinunkba ezért érdemes ápoló, hidratáló maszkot is beválasztani, hogy a napi tisztításon felül kapjon egy kis rendszeres pluszt is bőrünk. Ehhez lehet tökéletes társunk a Hydra Zen Jelly maszk, amely azon felül hogy hidratál, nyugtatja, táplálja és puhítja is a bőrt.

GlamGlow – My Little Pony Black arcmaszk

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárraA GlamGlow feszesítő arcmaszkja most My Little Pony ihletésű, csillámokkal teleszórt változatban jelent meg. Örök hercegnőknek és beautyrajongóknak izgalmas újdonságot jelenthet a készítmény, miközben bőrápoló hatása mit sem veszített minőségéből. Lemosásnál azért óvatosan, nehogy összekaristoljuk vele bőrünket.

Guerlain – Superlips regeneráló ajakápoló 

Csillogj, ahogy nem szégyelled! – sminkes újdonságok a nyárra

A Guerlain Superlips a Guerlain új ajakhőse, amely gazdag és hidratáló szőlőmag kivonattal készült a lágy és sima ajkakért. Illata addiktív és ínycsiklandó, kesernyés bergamottal és az édes sütemények illatával kényeztet. Rúzs alá is használhatjuk, de natúr napokon se feledkezzünk meg róla, hogy ajkaink akkor is kicsattanóan teltek és puhák legyenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top