Shine

DRHAZI szépség & ajándék (x)

A nők legtöbbje advent idején a szeretteire koncentrál, hogy minél tökéletesebb legyen az ünnep. Feldíszítjük a házat, gondosan választunk ajándékokat, készülünk a tökéletes menüre, és csak legutolsóként gondolunk magunkra.


Mégis nyugodtak lehetünk, mert ha a bőrápolási rutinunk minőségét fejlesztjük, a legtöbbet adhatjuk az arcbőrünknek. Értékes, tiszta hatóanyagokkal, jól felszívódó, mélyen regeneráló formulákkal szépek, belső sugárzástól ragyogóak leszünk az ünnepek alatt.

Modern, holisztikus, otthoni kezelési sorok

Modern, mert a legújabb biotechnológiát tartalmazzák, holisztikusak, mert tudatosan felépített struktúrával a bőr minden szintjét pozitívan építik, így nem csupán a szépséget, hanem az egészséget is támogatják. A kozmetikumok 100 százalékban természetes, bőrazonos és bio liposzómás összetétele biztosítja a bőr szerkezeti és funkcionális szükségleteit. Anti aging aromaként a damaszkuszi rózsa, rózsafa és pálmarózsa olajának kellemes illata burkol be minket, kényezteti bőrünket és a lelkünket. Szerencsés, hogy a világ legjobb növényi antibiotikuma, mely a kozmetikumokat tartósítja, egyben az egyik legjobb fiatalító antioxidáns hatóanyaga, mely DNS-szinten védi bőrünket a környezet káros hatásaitól.

A holisztikus koncepcióban nappal hidratáljuk, védjük az arcbőrt, éjszaka pedig töltjük a bőr mély rétegeit. Éjszakára oleogél javasolt hidratáló tejjel, hogy krémemulgenst ne vigyünk a bőrre, még ha az bőrazonos is, mert az emulgensek beviszik az olajat a bőrbe, de ki is mossák onnan. Így töltődik a bőr irharétege és megszűnik a mélyrétegi dehidratáció. Az intenzív szérum folyékony bőrként tartalmazza a felépítő hatóanyagokat, nappalra és éjszakára is kiváló.

A kozmetikumok hatékonyságának az értékes gyógynövény-terápia adja az alapját, mégis, az erős sejtszintű hatást a 14 féle nanopeptid maximált dózisú alkalmazása nyújtja.


Mik azok a nanopeptidek?

A növényi fehérjékből célszerűen létrehozott nanopeptidek az innovatív biotechnológiai hatóanyaggyártás legújabb korszakát képviselik. Programozó jelmolekulák, és kizárólag azoknak a sejteknek a működésére hatnak, melyeket megcéloznak, és pontosan úgy, ahogyan elvárjuk tőlük.

• erős hatásukkal kiváltják az invazív plasztikai beavatkozásokat

• azonosak a bőrt alkotó humán peptidekkel, így kiválóan felszívódnak és beépülnek a sejtekbe

• maximális hatást fejtenek ki, mert potenciáljukat a bőr sejtjeiben aktiválják

• biztonságosan alkalmazhatóak és jótékonyak a bőrre


MIMIKAI IZOM ELLAZÍTÓ PEPTIDEK – Segítik az arcizmok stresszkezelését. Az izmokat behálózó idegrendszerre hatva lazítják el a feszült mimikai izmokat.

BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTIDEK – Ezek a peptidek a fibroblasztokat ösztönzik új kollagén és elasztin termelésére, s ezáltal történik intenzív sejtmegújulás a bőrben.

DNS-VÉDŐ NANOPEPTIDEK – Védik a kromoszómákban a telomerek épségét, hogy az egészséges sejtreprodukció biztosított legyen.

PIGMENTFOLTKEZELŐ NANOPEPTIDEK – Az alfa-MSH és a tirozináz enzim termelésének normalizálásával szabályozzák a melanin optimális termelését a bőrben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top