Shine
Szponzorált tartalom

Tedd varázslatossá a karácsonyt PANDORA ékszerekkel!

Gondoskodj a varázslatos ünnepekről gyönyörű, új ékszerekkel a PANDORA kollekcióiból! Ajándékozz ékszerként viselt magabiztosságot!

Egyszerűen PANDORA


Az Egyszerűen PANDORA kollekció darabjai sokoldalú, ragyogó és ikonikus ikonikus ékszerek. Az édesvízi tenyésztett gyöngyök, a sterling ezüst gyöngyök, valamint a PANDORA Rose fénye mind a magabizosság, a kortárs elegancia és a a letisztult stílus megtestesítői.

Az egyszerre modern és időtlen ékszerkollekció kézzel megmunkált darabjai a márka achívumának klasszikus designját keltik új életre. Az egyedi, gyöngyökkel díszített kreációk az egyszerűség szépségét sugározzák.

PANDORA Reflexions

Pandora

A PANDORA Reflexions kollekció darabjaival új időszak vette kezdetét a stílus történetében, amelyben mindenki a modern hálós karkötőkkel és felcsatolható charmokkal fejezheti ki magabiztos egyéniségét és kreativitását.

A megszámlálhatatlan különböző módon viselhető karkötők kifinomult sterling ezüst, ragyogó PANDORA Rose és nap melegét idéző PANDORA Shine színekben kombinálhatók. Reflektálhatunk velük egy érzésre, egy izgalamas pillanatra vagy egy felejthetetlen emlékre. Őrizzük meg őket az örökkévalóságnak a személyes stílusunkban! 

Varázslatos ünnepi hangulat a PANDORA-tól

A kézzel megmunkált  karácsonyi charmokon az ünnepek szimbólumai jelennek meg,  a ház melege, a vonat mely hazavisz, a mackó,  a forró, habos kakaó vagy akár a rénszarvas mesebeli figurája.

Megnézem
Összes kép (6)

Jeges szépség

A téli kristálytiszta, jeges világának szépségét idézik meg a PANDORA téli kollekciójának darabjai.

Pandora

Varázsold még különlegesebbé az ünnepeket a szikrázó jeget idéző, kézzel megmunkált darabokkal!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top