Stílusikon
Szponzorált tartalom

Sztárok és kedvenc relaxációs programjaik

Megújulásra, a pillanatok minél teljesebb megélésére a hétköznapi és a világhírű embereknek egyformán szükségük van. Tippeket a relaxáláshoz szaklapokból, barátoktól vagy éppen meditációs blogokból egyaránt szerezhetünk, de most lássuk, mivel nyugtatják idegrendszerüket a világ leghíresebb női!

Daenerys Targaryen fürdőrituáléja

Emilia Clarke, a lazító fürdő és az Epsom-só (keserűsó) erejében hisz. A számára tökéletes kombináció nem más, mint a kellőképpen meleg hőmérsékletű fürdővíz, a jól eloszlatott keserűsó, és némi illatos, kényeztető fürdőolaj. „Sosem fürdök habosított fürdőben, mert gyerekesnek érzem magam tőle, cserébe legalább fél órát áztatom magam, de ha rajtam múlna, három órát is ellennék a vízben lazítva” – mesélte a Daenerys Targaryent alakító színésznő a Violet Grey site-nak.

#emiliaclarke Just Emilia being a queen per usual ^ :') ♥️

Emilia Clarke ♡ (@daenerystargaryen) által megosztott bejegyzés,

A sétamester Yoko Ono

„Szeretek mászkálni. A gyaloglás szerintem remek módja a relaxálásnak. Tudom, hogy adott esetben veszélyes is lehet, de ez csak nagyon eldugva van jelen a gondolataimban.” Lennon özvegye elismeri, hogy valószínűleg ő az egyetlen, vagy csak egyike a keveseknek, akik híres létükre szívesen sétálnak egyedül az utcákon. A Rolling Stone-nak adott interjújában mesélt arról, hogy milyen szomorúnak tartja, hogy ez a „hétköznapi luxusa” már nincs meg a kikapcsolódásra vágyó hírességeknek.

Tudatosan légző modell

Gisele Bündchen azt mondja, a stresszt légzéstechnikákkal oldja. „Észrevettem, hogy minden alkalommal, amikor szorongok, visszatartom a légzésemet. Meg kellett tanulnom leszokni erről, és relaxálni, ellazulni, mélyet lélegezni, majd pár másodperccel később szépen, lassan kifújni. Ezzel a technikával már percek alatt kitisztul a tudata, vallja a szupermodell, aki szerint a légzéstechnikák alkalmazása segít a nehéz helyzetek koncentráltabb, tiszta, türelmesebb kezelésében is.

A levendula csodaszer

Lily Aldridge, a Wictoria’s Secret híres modellje, akinek állandó utazással telik az élete, azt nyilatkozta a Vogue-nak, hogy számára a relaxáció kulcsát a kis zárható tasakban magával cipelt fürdősók jelentik, és a kedvenc, idegnyugtató hatású Diptyque gyertyái, amelyeket borostyán- vagy levendulaillatban szerez be.

Jennifer Lawrence, a dekadens relaxáló

Érdekes módszert alkalmaz a relaxálásra az amerikai színésznő. „A pihenés fájó pontja a létezésemnek, depresszióssá tesz, nem relaxál” – mesélte a Vogue-nak a színésznő, aki azt állítja, őt a jó borok és a hozzá közel élő barátok töltik fel.

At @bravowwhl with the amazing @countessluann #thebestdate #bestsurprise @bravoandy

Jennifer Lawrence Official (@jennifer_lawrence_jlaw) által megosztott bejegyzés,

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top