Szabadidő

A nyár mixalbuma – Sunshine 2002

Itt a nyár albuma, amit már régóta várt mindenki. Náksi és Brunner ismét remekeltek, joggal várhatják, hogy elõzõ albumaik után, ez is aranylemez legyen, méghozzá nem is sokára!




Náksi Attila és Brunner Zsolt DJ/producerek közösen 1998-óta dolgoznak különböző projecteken, valamint lemezlovasként járják az országot. 1999 decemberében megjelent CLUB SANDWICH című első mix albumuk a Record Express gondozásában, melyet követett a második és a harmadik rész. Mindhárom a megjelenés hónapjában aranylemez lett!





A háromszoros aranylemezes páros 2002 májusában ismét nagyot alkotott, ugyanis megjelent SUNSHINE 2002 című mixalbumuk.
A sorozat első része tavaly nyáron látott napvilágot és hatalmas sikert aratott. Az új lemezen helyet kaptak a most futó legnagyobb klubsikerek (ATB: You’re Not Alone, 4 Clubbers: Children, Mario Lopez: Free Your Mind, Aquagen: Hard To Say I’m Sorry, Blank & Jones: Nightclubbing, Rocco: Everybody, Kosheen: Hide U)valamint egy új is, hiszen a fiúk az egykori Soho Party klasszikust, a SZÁLLJ!-t porolták le és Myrtill csodás énekhangjával elkészítették 2002-es verzióját.





Náksi és Brunner legújabb albumához a Szállj 2002 című felvételből készítette vidám hangvételű klippjét, mégpedig Bécsben.

A videoklip már látható a különböző TV csatornákon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top