Szabadidő

A gyûjtõ

A detektív egy halálos gyûjtõt keres. Az egyetlen reménye a nõ, aki elmenekült. Ashley Judd és Morgan Freeman az év egyik legvérfagyatóbb thrillerében.




Nyolc elrabolt nő. Mind gyönyörű. Mind tehetséges. Mindet az a veszély fenyegeti, hogy az élete kegyetlenül rövid lesz, ha Alex Cross nyomozó és Kate McTiernan koronatanú nem találja meg a megfoghatatlan „gyűjtőt”, aki Casanovának hívja magát.

Beindul a vadászat lent délről a kaliforniai partvidékig és vissza ebben az idővel versenyt futó, provokatív, izgalmakkal teli filmben, mely James Patterson bestsellere alapján készült. Ashley Judd alakítja a találékony, határozott McTiernant. Ő az egyetlen, aki meg tudott szökni Casanova titkos búvóhelyéről… és meg akarja menteni fogolytársnőit, akiket otthagyott. Morgan Freeman játssza Crosst, a megoldhatatlan rejtélyek megoldásának mesterét. De most több forog kockán a jóhírénél: ezúttal az egyik áldozat a saját unokahúga ebben a „feszes, lebilincselő thrillerben” (Fox-TV).





Képarány:
2.35:1 / 16/9
Felirat: magyar, angol, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, cseh, dán, holland, finn, német, izlandi, norvég, lengyel, román, svéd, török
Hang: angol, német (5.1)
111 perc

Extrák:
Mozielőzetes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top