Szabadidő

Lillafüred Palotaszálló

És ez nem vicc. Igazi háromcsillagos palotába kvartélyozhatod be magad kedveseddel Lillafüreden. Romantikus lelkeknek egyszerûen bûn kihagyni.

A festői völgyben végignyúló Hámori-tó partján 1927-óta várja látogatóit e romantikus stílusban épült kastélyszálló, mely tavaly befejeződött teljes belső felújítása nyomán újra visszanyerte régi fényét. A függőkerttel, vízesésekkel és barlangokkal övezett klimatikus üdülőhely fenséges panorámáját és sokszínű szolgáltatásait hamisítatlan erdei környezetben élvezhetik a vendégek. (Miskolctól 15 km)

































       

 Részvételi díj Ft./ fő

 Időpont    1 ágy 2 ágy   pótágy

okt. 26- dec. 27.
2003. jan. 02- márc. 30.


1 éj 

 18.900  10.900  6.100
 félpanzióval

4 éj

 72.600  47.800  32.000
 félpanzióval 

7 éj

 115.200  74.000  54.000














Programlehetőségek:


Főleg természeti látnivalókban bővelkedik a környék, de kulturális érdekességek is akadnak. Az ide látogatók csónakázhatnak a Hámori-tavon, kirándulhatnak a Szinva vízeséshez, Bársonyos-forráshoz, a fáradt vándort pedig az erdei kisvasút várja. Barlangtúrán is részt vehetünk az Anna mésztufa barlangban, az István Cseppkőbarlangban, a Szeleta-barlangban. Várja látogatóit a Kálvária, a Herman Ottó Emlékház, a Mária kápolna, a Garadna-völgyi pisztrángkeltető. Közel van Miskolc, ahol az avasi református templom, az Ortodox Egyházi Múzeum, a diósgyőri vár, a Déryné Ház, a Színészmúzeum, a Deszkatemplom, a Herman Ottó Múzeum, és a Nemzeti Színház a legizgalmasabb úti célok. A miskolctapolcai Barlangfürdő egész évben nyitva.





A szálloda vendégei számára térítésmentesen igénybe vehetők az alábbi szolgáltatások:

Tanácstermek, könyvtár, galéria, társalgó, beltéri úszómedence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, masszázs, fitness center (aerobic- és kondícionálótermek), bowling, biliárd, sportszerek illetve kerékpárkölcsönzés, őrzött parkoló.

Elhelyezés:
1-2 ágyas fürdőszobás, tévével, telefonnal, minibárral felszerelt szobákban (esetenként +1 pótágyazási lehetőség).

Gyermekkedvezmény:
2-12 éves korig nem pótágyon történő elhelyezés esetén 30 százalék a szállás és reggeli árából.

Nászutas ajánlat
7 éjszaka apartmanban félpanzióval, pezsgő és gyümölcs bekészítésével, kisvonatjeggyel, barlangbelépővel:
okt. 26-dec. 27 között ill. 2003-ban márc.30-ig : 150.000 Ft/házaspár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top