Szabadidő

Cindy Crawford – Új dimenzió

"Már nincs ugyanannyi idõm a fitnessre, mint azelõtt, de mindig megtalálom a módját, hogy idõt szakítsak rá. Ez csak elõrelátó tervezés kérdése." (Cindy Crawford)





Cindy egy másik dolgozó anyukával tervezte meg ezt az edzésprogramot, hogy olyan változatos feladatsorokat adjon a kaezünkbe, amelyek a legrendszertelenebb időbeosztásban dolgozók életébe is beilleszthetők. Ha csak 10 perced van, vagy 45, vagy valahol a kettő között, mindig találsz a kazettán olyan gyakorlatot a három összetett feladatsor között, amely elfoglalt életstílusodnak legjobban megfelel.

Az Új dimenzió egy forradalmian új 3 az 1-ben fitness program, amely három teljes edzésprogramot tartalmaz. A két hosszú és egy rövid edzés változatos kombinációkban alkalmazható.


A. Edzésprogram (12 perc): Bármikor elvégezhető, rugalmasság és vérkeringés fejlesztő gyakorlatok.


B. Edzésprogram (17 perc): Intenzívebb összetett gyakorlatok, kézi-súlyzós gyakorlatokkal.


C. Edzésprogram (44 perc): Nagyszerű, az egész testet átmozgató edzés, amely a testet újra formába hozza, egyszerű, de hatásos gyakorlatokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top