Szabadidő

Ingyenes aerobik hétvége

Január 25-26-án az A1 Wellness Center, és Európa legnagyobb fitnesz és aerobik iskolája, a Fitness Company – IFAA Hungary közös szervezésében ingyenes Röhnisch Aerobik és Fitnesz Hétvége kerül megrendezésre.





A rendkívül színes program a Fogyi tornától kezdve a Gyermek Aerobicon át az Aero-Kickboxig átöleli a mai korszerű fitnesztréning szinte valamennyi vállfaját. Az órák közti szünetekben a vitaminbárban, illetve profi masszőrök segítségével frissülhetünk fel, és kozmetikai testkezeléseken vehetünk részt. A rendezvény két házigazdája, Mészáros Réka, az A1 Wellness Center szakmai igazgatója, és Pati Nagy Attila, a Fitness Company igazgatója vár mindenkit, aki szereti a sportot, az aerobikot, illetve a fitnesztréning bármelyik fajtáját.


 


A cím, ahova az érdeklődő, kíváncsi, mozognivágyók mehetnek e hétvégén: Építők Sport Club, 1101 Budapest, X. ker. Vajda Péter utca (Népliget). Az órák folyamatosan mindkét nap: 9:30-tól-17:00 óráig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top