Szabadidő

Eminem anyukája megint kiakadt

Megszokott dolog, hogy Debbie Mathers, Eminem édesanyja folyton fölháborodik valamin. A 8 mérföld bemutatója óta a derék asszony például amiatt dühöng, hogy Kim Basinger nem a történelmi hitelességnek megfelelõen ábrázolja õt

Eminem anyukája megint kiakadtIgaz, a film alkotói fenntartják, hogy a történet csak lazán kapcsolódik Eminem életrajzához. Debbie dúlásáról-fúlásáról ráadásul nem tőle magától lehet tudni, hanem édesanyjától, Betty Kresintől, Debbie ugyanis csak pénzért hajlandó interjút adni, a sajtó képviselői azonban nem szívesen perkálnak neki. „A lányomat teljesen tévesen mutatják be a filmben – tolmácsolta Debbie panaszát Betty asszony. – Kim egy iszákos, léha nőt alakít, aki mindig lompos, és még a lakókocsiját sem tudja tisztán tartani. Debbie nem ilyen! Kim haja állandóan csapzott, pedig Debbie mindig ügyelt a külsejére, és nem ivott. Szégyen, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!”.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top