Szabadidő

Drew Barrymore

Egy hollywoodi dinasztia örököse, gyermeksztár, serdülõként drog- és alkoholfüggõ, tinédzser szexbomba: Drew Barrymore nem más, mint a hollywoodi csillagok emelkedésének és zuhanásának, valamint a gyógyító PR-nak igaz megtestesítõje.




John Barrymore unokájaként és Ethel valamint Lionel Barrymore unokahugaként Drew 1975-ben született Culver Cityben. Nem is vesztegette idejét, s már 2 évesen kamera előtt állt a Suddenly love című tv-filmben. Két évre rá jelent meg a vásznon, majd hét évesen igazi hírességgé vált Steven Spielberg E.T.-jének köszönhetően. Az 1982-es film óriási sikerének révén Barrymore két újabb filmben is főszerepet kapott. A fiatal színésznő azonban egy romboló életmódba kezdett, amelyben a drogozás, az alkohol és a bulik túl nagy szerepet játszottak. A megfigyelők természetesen egy újabb bukott gyermeksztárról írtak, pedig még alig járt tizes éveiben.





Mégis, 15 éves korában meglátogatott egy rehabilitációs klinikát, kitisztíttatta szervezetét, és megírta önéletrajzát. A korai 90-es években élete újabb fázisába érkezett, a Poison Ivy-ban és a Mindörökké Batmanben kapott főszerepeket, de emellett meztelenül pózolt egy magazin oldalain, vacak reklámokban szerepelt, majd levetkőzött a Playboynak. 1996-ban aztán image-e megváltozott: szajhából mézes-mázos leányzóvá változott. Így tűnt fel a Mindenki azt mondja, szeretlek-ben, és az Örökkön-örökké-ben.

Az 1998-as Nászok Ásza, majd a 2000-es Charlie angyalai visszaállították jó hírnevét, ma már sokan nem is emlékeznek arra a tinédzserre, aki életét kis híján elrontotta droggal és alkohollal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top