Szabadidő

Mandy Moore

Amanda Leigh Moore 1984-ben született a New Hampshire-beli Nashua-ban. Debütáló dala, a Candy 1999-ben megrengette az amerikai slágerlistákat, a kislemezbõl fél millió másolatot adtak el, honlapja pedig napi 100 ezer látogatót számlált.




A hirtelen jött sikert többek között annak köszönhette, hogy korábban már turnézott a Backstreet Boys-szal és az ’N Sync-kel. Mandy már hat éves korától popsztár akart lenni, folyamatosan slágereket énekelgetett. Mielőtt beindult szólókarrierje, már Orlando- és országszerte tízezrek ismerték, ugyanis számos sporteseményen ő énekelhette az amerikai himnuszt. A „Candy” sikerére a producerek úgy döntöttek, hogy sebtiben kiadják So Real című albumát, még 2000 előtt.

2000 júniusában újra kiadták a lemezt, de ezúttal öt új dalt is rápakoltak a lemezre. A kezdeti lendület később alábbhagyott, de még ma is Britney és Christina Aguilera egyik legnagyobb riválisának tartják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top