Szabadidő

Indul az Estinvázió!

A 12 helyszínbõl álló Est Lapok Turné idén elsõ alkalommal kerül megrendezésre. A mai könnyûzenei élet legjobbjait felsorakoztató program minden vidéki város életének fénypontja lehet!

A rendezvények minden héten csütörtökön, pénteken és szombaton, este 20 órakor kezdődnek. A helyszínek döntő többsége az ország főiskolai, illetve egyetemi „központjai”, így a diákság számára is „maradandó” emlékű bulit szervezünk Székesfehérvárott (április 24.), Veszprémben (április 25.), Győrött (április 26.), Békéscsabán (május 2.), Egerben (május 3.), Szolnokon (május 8.), Szegeden (május 9.), Miskolcon (május 10.), Pécsett (május 15.), Kaposvárott (május 16.), Szombathelyen (május 17.) és Debrecenben (május 29.).







Kimnowak
Állandó „főzenekari” fellépő a Kimnowak együttes, fellépésükhöz két „előzenekar” alapozza meg a hangulatot, majd a buli zárásaként Magyarország leghíresebb DJ-i a legbulisabb zenét keverik. A zenéhez látvány is jár: folyamatos video-DJ program látható majd a színpad hátterében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top